Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuh yav bunu bilmiyordum. Eşeledikçe dibe gidiyor. İhanet dolu adamın hayat.bir de ''çocukluk aşkı'' olarak evlendiği eşini, eşi hamileyken aldatmış diye haber var. Sonra boşanmışlar
Samet yine ismin mi degisti yoksa diyecegimde hiç onuj gibi yazmiyon yav
Cok dogru tespitAz gol yiyen bir takım hüviyeti kazanmamız lazım en başta, keza rakip kadar dinamik olmak da önemli.
Özellikle mevcut riskli oyunumuzda defanslar hep rakiple 1e 1 kalıyor, Avrupa’da bunu yaşadığında kesiyorlar cezayı.
Bir de tabii fizik kalitemizi doğru kullanmamız da önemli genelde 60-70 dakika iyi oynayıp son bölümlerde dağılıyoruz fiziken düşüp.
Ornstein yazdı bugün diye biliyorumEderson'u ben istemesem de büyük transfer o sebeple Fabrizio yada Ornstein'in hiçbir şey yazmaması garip şuana kadar , demekki öyle ileride olan görüşme durumu yok
@Hüsnü Ayabakan ın özel haberiOtavio iddiası nerden çıktı
Kafayı yemiş bir yönetim ve kafayı sıyırmış bir taraftar grubu var şu sıralaryıllık 8 milyon mu
delirdi mi la bunlar
alsanıza tzolakis'in bonservisini edersona o kadar domalacağınıza. herif 300 bin euroya oynuyor
Ederson yıllık 8m olamaz yav o kadarda değil gelmiyorsa gelmesin
Emirle aranız nasıl GürbüzKafayı yemiş bir yönetim ve kafayı sıyırmış bir taraftar grubu var şu sıralar
2.bölgede pas kanallarını kapatarak,daha kompakt bir şekilde kazanıp hızlı hücum oynamak lazım bence CL maçlarının çoğunda,bunu okan hoca yaptırabiliyor aslında, 7-0lık başak maçında, jesus dönemi 3-0lık fb maçında bunu yapmıştıkAz gol yiyen bir takım hüviyeti kazanmamız lazım en başta, keza rakip kadar dinamik olmak da önemli.
Özellikle mevcut riskli oyunumuzda defanslar hep rakiple 1e 1 kalıyor, Avrupa’da bunu yaşadığında kesiyorlar cezayı.
Bir de tabii fizik kalitemizi doğru kullanmamız da önemli genelde 60-70 dakika iyi oynayıp son bölümlerde dağılıyoruz fiziken düşüp.