Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson’un istedigi yillik ücret cok fazla

Biraz daha indirim olmali

Alti milyon olabilir mesela

bir de ''çocukluk aşkı'' olarak evlendiği eşini, eşi hamileyken aldatmış diye haber var. Sonra boşanmışlar
Yuh yav bunu bilmiyordum. Eşeledikçe dibe gidiyor. İhanet dolu adamın hayat.

Mafya işi de kesin gerçektir. Birden GS aşkı kapardı, olmayınca fb ye tamam diyor. Geçen sene şu röportajı yapan adam birden fikir değişti.

“Dürüst olmak gerekirse kendimi Galatasaray’da oynarken hayal etmiyorum. Her zaman Avrupa’da oynamayı sevmişimdir. Benim amacım hep Avrupa'da kalmak olmuştur. Düşmeden bu seviyede kalmak istiyorum. Türk futbolunu takip ediyorum. Umarım, kendi adıma geçtiğimiz aydan daha iyi şeyler yapabilirim.”

Az gol yiyen bir takım hüviyeti kazanmamız lazım en başta, keza rakip kadar dinamik olmak da önemli.

Özellikle mevcut riskli oyunumuzda defanslar hep rakiple 1e 1 kalıyor, Avrupa’da bunu yaşadığında kesiyorlar cezayı.

Bir de tabii fizik kalitemizi doğru kullanmamız da önemli genelde 60-70 dakika iyi oynayıp son bölümlerde dağılıyoruz fiziken düşüp.
Cok dogru tespit (y)

Morinyoyla gorusturdukleri kaleciyi aldik

yıllık 8 milyon mu
delirdi mi la bunlar

alsanıza tzolakis'in bonservisini edersona o kadar domalacağınıza. herif 300 bin euroya oynuyor

Kahve içiyorum caddede. Baba millet ne hayat yaşıyor ya izlemeye gelmişiz. Böyleyim bir saattir.

GS Adasına kac villa yapılır bunu tartisalim

Sadece osimhen,icardi,sane ve gelirse ederson’un maaslarinin toplami milyon euro net

Biraz daha kontrollü olalim

Az gol yiyen bir takım hüviyeti kazanmamız lazım en başta, keza rakip kadar dinamik olmak da önemli.

Özellikle mevcut riskli oyunumuzda defanslar hep rakiple 1e 1 kalıyor, Avrupa’da bunu yaşadığında kesiyorlar cezayı.

Bir de tabii fizik kalitemizi doğru kullanmamız da önemli genelde 60-70 dakika iyi oynayıp son bölümlerde dağılıyoruz fiziken düşüp.
2.bölgede pas kanallarını kapatarak,daha kompakt bir şekilde kazanıp hızlı hücum oynamak lazım bence CL maçlarının çoğunda,bunu okan hoca yaptırabiliyor aslında, 7-0lık başak maçında, jesus dönemi 3-0lık fb maçında bunu yapmıştık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt