Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir gün bir akşam vakti, uçak takibi yapacağız. O güne kadar sabır...

City forumundan:

''Chelsea, daha önce hiç duymadığım bir kaleciyi 25 milyon sterline sattı. Bu bağlamda Ederson'un değeri en az 35 milyon sterlindir. Birden fazla Premier Lig kupası, FA Kupası, Lig Kupası vb. kazanarak üçlemeyi kazanan bir kaleci.''

''Her şey bir yana, Türkiye'ye gitmek hiç de ilham verici değil. Ya Güney Afrika'daki parayı al ya da orada kalıp sözleşme imzala. En iyi yıllarımda Türkiye'ye gidip maaşımda kesintiye uğramaktan daha kötü bir şey düşünemiyorum, belki de bitmiş futbolcular ama dünya klasında futbolcular, aman Tanrım. Yerinde olsam gitmeyi düşüneceğim ilk 5 lig arasında bile değil. Her açıdan ne büyük bir israf.''

''Ederson'dan Trafford'a nasıl gidip de 30 milyon sterlinden fazla para harcadığınızı anlayamıyorum. Korkunç bir iş.''

''Maaş talepleri, sadece 1 yılı kalması ve CWC'de kötü bir performans sergilemesi göz önüne alındığında, elimizden geleni yapacağımızı düşünüyorum. Bir yıl önce zihinsel olarak bıraktı.''

Edersonu da osiyle aynı anda getirme planı varsa 1 ay da onu bekleyeceğiz o zaman

Gülme sergen. Birkaç hafta önce portekiz basını yazmıştı, fb 1 sene kiralık istemiş diye. Kuş taşa çarpar falan fb'ye gitmek zorunda kalabilir belki. Çıkmaza girdi, birisi almalı
Herkes kiralık ister o vakit

fbden başka kimsenin aklına gelmiyo mu yani

dortmund kiralar aston villa kiralar

Her şey bir yana, Türkiye'ye gitmek hiç de ilham verici değil. Ya Güney Afrika'daki parayı al ya da orada kalıp sözleşme imzala. En iyi yıllarımda Türkiye'ye gidip maaşımda kesintiye uğramaktan daha kötü bir şey düşünemiyorum, belki de bitmiş futbolcular ama dünya klasında futbolcular, aman Tanrım. Yerinde olsam gitmeyi düşüneceğim ilk 5 lig arasında bile değil. Her açıdan ne büyük bir israf.

Bu imaj asla silinmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt