Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.700
- 66.788
- 5.003
Bizde abi çok. Ama karakterli adammışKerem keşke abilik açısından bir sene daha kalsaymis. Cok duzgun adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde abi çok. Ama karakterli adammışKerem keşke abilik açısından bir sene daha kalsaymis. Cok duzgun adam.
Ulan bunu fb falan 1 sezon kiralayacak diye korkuyorum. Kimse alamadı bir türlü herifi
Muslerayla mertens de gitti. Abi lazim abi onemli. Neyse keremle sane yakın oturacaklarmis zaten oradan bile faydası olur.Bizde abi çok. Ama karakterli adammış
Sen kimin Reankarnesisin haci ata nereye gittiBir gün bir akşam vakti, uçak takibi yapacağız. O güne kadar sabır...
Makan HotzIsin komigi benim dun attim tjk muhabiri herkesden once soylemisti![]()
Kime?@Alper Altun ahmetcan transfer oluyormuş
Format attım, özüme döndüm. Biraz kafa izni yaptım bugün topladıkSen kimin Reankarnesisin haci ata nereye gitti

Gülme sergen. Birkaç hafta önce portekiz basını yazmıştı, fb 1 sene kiralık istemiş diye. Kuş taşa çarpar falan fb'ye gitmek zorunda kalabilir belki. Çıkmaza girdi, birisi almalı
EferinFormat attım, özüme döndüm. Biraz kafa izni yaptım bugün topladık![]()
Sıcaklar devreyi yaktı sergyEferin
Demez, haberlere göre onlar istiyor ayrılığı zaten.City 25 m derse kime gidecez?
Herkes kiralık ister o vakitGülme sergen. Birkaç hafta önce portekiz basını yazmıştı, fb 1 sene kiralık istemiş diye. Kuş taşa çarpar falan fb'ye gitmek zorunda kalabilir belki. Çıkmaza girdi, birisi almalı
Her şey bir yana, Türkiye'ye gitmek hiç de ilham verici değil. Ya Güney Afrika'daki parayı al ya da orada kalıp sözleşme imzala. En iyi yıllarımda Türkiye'ye gidip maaşımda kesintiye uğramaktan daha kötü bir şey düşünemiyorum, belki de bitmiş futbolcular ama dünya klasında futbolcular, aman Tanrım. Yerinde olsam gitmeyi düşüneceğim ilk 5 lig arasında bile değil. Her açıdan ne büyük bir israf.