Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BAY > Coman
Yunus > Coman...

Şu an takımda transfer isteyen belki de son mevki kanat. Sane-Barış-Yunus-Sallai rotasyonu neyinize yetmiyor yahu. Düzgün bir sağ bek alıp Sallai'yi satsan bile ille kanat alacaksan Coman yerine gider genç potansiyelli bir kanat alırsın, Coman moman değil.

Belki değil kesin son mevki kanat; kaleci zaten birinci öncelik, sağ bek almak, orta sahaya 4. bir net alternatif almak, stoper almak, 10 numara almak, hatta Osimhen'e ek olarak 3. bir santrafor almak ve hatta hatta elimizdekilerden üst düzey bir sol bek almak bile bir tane daha maliyetli kanat almaktan daha mantıklı. Coman'a vereceğin paraları bankaya koy faiz al ve Berat Luş'u kanat rotasyonuna dahil et totalde daha faydalı iş yapmış olursun.

10 tane transfer yapacak olsam yine kanada BAY yerine birini almam şu an. Bir de müzmin sakat, hayli doymuş, motivasyonu ve aidiyeti soru işareti, içi geçmiş serbest düşüşte bir yıldız bozuntusuna emekliliği için tonla para dökeceğiz, bir de Yener İnce'ye fazla mesai yaptıracağız... Umuyorum yalandır haberler ve söylentiler...

Anca geçen seneki Osimhen fırsatı gibi atıyorum takımıyla sorun yaşayan bir Vini Jr fırsatı çıkarsa belki düşünürüm BAY'ı kesecek kanat almayı. (Yani dünyanın en iyi 3-4 kanadından biri düşerse)

Ha acil kanat lazım olsaydı da Coman almazdım. Müzmin sakat olmayan birini alırdım, o da ayrı bir konu. Nereden baksan akla uymayan bir transfer hamlesi...
İsimlerle kafayı bozmaya gıcık oluyorum aynı ismi gençken bul. Ayrica baris sallai yunus sane var haklısınız. Diyelim baris gitti baris stratejisinde birini alırsın 29 yaşında birini degil katılıyorum hocam

Okan hoca umarım bu sezon daha cesaretli olup Berat, Arda gibi gençlere yeterli şansı verir.
Kopan maçlarda bile gençleri oyunda göremedik geçtiğimiz sezonda.

hakanın kendini meze etmesine ne diyorsun

ben başta inanmadım ama çok yavşakça davranmış
Kendi bilir

Fenere bonservisimi alın gelirim dediyse söylenecek söz yok

Muhtemelen kadın etkisi vardır bu kararda ama yapacak bir şey yok

Kendi bilir

şöyle fotosu düşer yakında

s-0703c8797b4f21c7cc40fababe3a64673b6da779.jpg

Kendi bilir

kim verdiyse bu aklı yazık etmiş hakana

biz eninde sonunda alırdık

en kötü ocakta alırdık

şimdi trde yaşayacağı kariyeri de milli takımdaki havasını da riske attı

Ederson Moraes

Futbol aşığı herkesin tanıdığı bildiği bir isim detaylı incelemeye bile gerek yok

Manchester City'nin gözden çıkarması büyük bir fırsat transferine dönüştü bizim için acele edip hemen imzayı attırmak gerekiyor

Napoli'yi reddederek bizi tercih etmeside ayrı bir mutluluk oldu bu dönem için tribünde bu konu ile pankart bile hazırlanabilir

Boey mırın kırın ediyormuş. Işte daha önce paramı ödemediniz, geç ödendi filan.
Signo'nun da çıkış maddesi 25 milyon. Hem 3lu hem 4lu hem de stoper oynayabiliyormuş. Inanılmaz beğeniyorlar
Kaynak space odası 03.00 04.00 arası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt