Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osimhen bitse diğer transferleri çok rahat takip ederiz. osi bitsin artık.

Osimhen
Ederson
Wilfried Singo
İlkay
Lucimhi..... Ben öncelikli transferlerin bunlar olacağı kanaatindeyim.

Ederson, Singo, Sanchez, Lucimi, Jakops, Torreria Sara, İlkay Sane, Barış, Osimhen
Veya
Ederson Singo Sanchez Lucimhi Torreira Lemina İlkay Barış Sane Osimhen İcardi

Son düzenleme:
Tum muhabirlere belli bir mesafeyi katedecegim simdi...

kim verdiyse bu aklı yazık etmiş hakana

biz eninde sonunda alırdık

en kötü ocakta alırdık

şimdi trde yaşayacağı kariyeri de milli takımdaki havasını da riske attı
Bonservisimi alırsanız Fener'e gelirim lafını gerçekten etmiş mi abi ya? Dün sabah ben görmemiştim o iddiayı, sadece görüştü diye duymuştum.

Görüşmesi neyse de bu lafı ettiyse eğer inşallah gider de ebesininkini görür diyorum artık. Samimi söylüyorum bu karakterdeyse eğer artık inşallah başka yerle anlaşmaz, İnter'de de kalmaz ve yüksek bir bonservis ve yıllıkla Fener'e gider diyorum. Bir gram da üzülmem. Bunu özellikle istiyorum.

3 yıl sonra mutfakta ocağın önünde plaketini alınca nasıl bir gerizekalılık yaptığını belki anlar.

Yav besbelli ki bizim BB isi ile hazirlanmis teminat mektuplarinin imzasina kadar gelmis durumda isler. Zincirleme sekilde gekecek heosi hafta ici.

Bitmeden 2 3 tivit daha atip etkilesimin suyunu sikayim modundalar.

Ben kasimpasa maci izler gibiyim 3-3 olmasin 3-3 olmasin der gibi su an Doue olmasin, doue olmasin diyorum icimden osi icin.

Ederson Moraes

Futbol aşığı herkesin tanıdığı bildiği bir isim detaylı incelemeye bile gerek yok

Manchester City'nin gözden çıkarması büyük bir fırsat transferine dönüştü bizim için acele edip hemen imzayı attırmak gerekiyor

Napoli'yi reddederek bizi tercih etmeside ayrı bir mutluluk oldu bu dönem için tribünde bu konu ile pankart bile hazırlanabilir
Yiğit sen misin :)

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Coman falanda inanilmazi guc isim bana gore. O kadar maddi gucumuz kalacagini kesinlikle sanmiyirum.

Bay ya da yunusun satisi gundemde degilse hesaba kitaba uymuyor. Kaldiki o denlemde gelmesin bile derim BAY ve Yunus kalsin diyerekten.

Artik olusturacagimjz kadro uzerine hep eklenti olarak max 2 3 transfer olatak gormemiz lazim bundan sonra. Hep ustune koyarak heo iyi uutceyle saglam transferle ilerlenmesi lazim.

Bu yaz bile su ana kadar sane+ osi + kaleci elzem olanlardi uzerine 3 4 isim daha konusuluyor. Bu cok sagliksiz geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt