Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay bizden 8 milyon euro maaş istemiş, biz de bu kadar veremeyiz demişiz.
Çocukluk aşkım bir gün formayı giymek istiyorum; yıllarca fırsat varken gelmedim, cityden ayrıldım barcelonaya gittim, barcelonadan ayrıldım size yine gelmedim city'e gittim.
36 yaşındayım götüm her an kadayıf olabilir.
Bir gün gelmek istiyorum ama 8 milyon euro verirseniz gelirim.
İyimiş. Defol git birader 8 milyon maaşla sana mı kaldık. 2 senelik maaşına 10 milyon daha koysak wonderkid alırız.

Haluk Yürekli: "Galatasaray ve Napoli bugün %100 anlaşırsa, bu transferin resmi imzaya gitmesi bana sorarsanız 4-5 gün. Galatasaray'ın Osimhen'i resmi olarak açıklaması için minimum 4-5 günü olduğunu düşünüyorum. Buradan olumsuz bir şey çıkarmayın."

ben de ilkayla 5e anlaşılmış diye duydum

sokacam sizin çatışmalarınıza gerçekten

Çocukluk askımsın
Sen emeklilik maaşımsın

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Haluk Yürekli: "Galatasaray ve Napoli bugün %100 anlaşırsa, bu transferin resmi imzaya gitmesi bana sorarsanız 4-5 gün. Galatasaray'ın Osimhen'i resmi olarak açıklaması için minimum 4-5 günü olduğunu düşünüyorum. Buradan olumsuz bir şey çıkarmayın."
Iyide niye ? Niye bu kadar surecekmis onuda anlatsin madem cok biliyo.

Cok yanlis bi yorum. Hynin soyledigi dogru. İlkayı 4’e buraya getiremezsin adam Cityde kontratini tamamlar. İstenilen rakam 8dir max dusecegi de 6,5-7.

Saranın 3,5 aldigi yerde ilkaya 4 veremezsin. Herif burayi ciddiye alirsa turkiye icin cok fazla bi isim

Sara 2.750 almiyormuydu bu arada yaw.

bu maaş işi saçmalık hale büründü top seviye birisi hariç maaşlar ortalama olmalı. gelen 8 den açıyor kapıyı
Bence Osi yi aldıktan sonra transfer falan yapmayalım da. Ciddiyim bu konuda… bonservisler uçuk maaşlar uçuk… bonservissiz ise adam tamam ver biraz fazla… ama hem bonservis hem yüksek maaş geçeceksin o işleri… şu Osi bitsin ondan sonra ne oluyorsa olsun umurumda değil. Hakan fenere mi gitmiş ilkay mı gelmemiş… o mu olmuş bu mu olmuş takmam…

Bu zorunlu opsiyon olayinda onumuzdeki yazi iyi hesapliyoruz umarim. Sezon boyunca 35+ opsiyonlar gibi bir hesap olacak..
Tff sorarsa cevabımız bellidir.

Parası her türlü çıkarılır bize sadece biraz taraftarı çıldırtacak başarı lazım
Ş.liginde 2 sağlam takımı kazara katlasak taraftar bazında paraya çevirilebilir sağlam

İtalyanlara göre bu sorunda çözüldü gibi en azından en önemli kaynaklarının bu sabahki haberleri bu yönde. Resmi imzaya gitmesinin 4-5 gün olma sebebi neymiş acaba? Detaylı bir sözleşme olması sebebiyle detayların uzun sürecek olması mı?

Gökhan Dinç'le ayrıldıktan sonra Haluk daha da sinir bozucu ve itici biri haline geldi. Gerçek yüzü ortaya çıktı.

Tamam bı ta
Tamam madem bı taraftan korkuyorlar peki bu yazıyı yazdıklarında diğer tarafinda boykot edebileceğini dusunemiyorlar mi?
Bunun için boykot yapmak saçmalık. Diğeri için de saçmalık… insanlar böyle yaptıkça ileride kimse kimseye sponsor falan da olmaz…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt