- 27 Ocak 2010
- 139.216
- 105.507
- 5.648
herif kendi yorumlarını haber niyetine donundan sallıyor bu haluk'a ne zaman müdahale edilecek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte bir tafatan gelirin artsın diye sponsor oluyorsun sonra diğer takım taraftarları seni boykot ediyor… mantıklı mı bu?Evet keşke olmasa ama sende biliyorsun ki Bu devirde kim bı tarafa sponsor olursa diğer taraftan tepki boykot vs gelicek ama suda var sponsor olduğun camia çok büyükse zaten sana yetecektir. O yüzden korkmaya da gerek yok.
Haluk'taki bilgiler eski olabilir bu arada İtalya'nın önemli kaynakları bu sabahki haberlerinde bu sorunun aşıldığını söylemişlerdi.
Haluk manyağı her şey tamam olsa bile 4-5 gün sürer diyor. Ne saçma şey
Ben hiç anlamadım bu süreci.Ya istedigi kadar detaylı olsun neredeyse 1 hafta süren resmi süreç mi olur.
2 faks cekip belgeleri gondereceksin onlarda bakip imzalayacak 1 saatlik is şu hadi banka cart curt undan 1 gun olsun. Neredeyse 1 hafta nasil bir süreç olabilir yani belgeyi deveye yukleyip onlami gonderecezHaluk manyağı her şey tamam olsa bile 4-5 gün sürer diyor. Ne saçma şey

Eğer böyle birşey olursa devlet dairesi gibi ağır çalıştığımız kanıtlanmış olur. Belgenin bi yerden bi yere gitmesi 2 günYa istedigi kadar detaylı olsun neredeyse 1 hafta süren resmi süreç mi olur.
Haluk saçmalamış ama bizim yönetimin her işini çok ağır yapması da acaba dedirtiyor biraz. İstisnasız her işimiz olabilecek en ağır şekilde işliyor, niye böyle bilmiyorum2 faks cekip belgeleri gondereceksin onlarda bakip imzalayacak 1 saatlik is şu hadi banka cart curt undan 1 gun olsun. Neredeyse 1 hafta nasil bir süreç olabilir yani belgeyi deveye yukleyip onlami gonderecez![]()