Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada butun bu haberler surecler sonunda BAY gundemi cikarsa yikilirim. Su an kafada muhtesem hucum gucumuz var .

Mobbingin kralını uyguladılar jardel’e. Adama oyunda pas dahi attırmadılar. Sonrada beş para Galatasaray’a kazandırmadan ve Ankaragücü maçını sabote edip italyaya uzadılar, Galatasaray altyapı topçuları. Bugün de gelmiş Galatasaraya hizmet ediyor elinden geldiği kadar, biz de saygı duyacağız ( sadece Okan hocaya, E. B.ye değil) Galatasaraylılar bu adamı kabul etti, kerem gibi, 0 bonservis ile 3. Ligde gelip 12 milyon Euro ile giden, bir adamı ise dışlıyoruz..
Kerem’in dışlandığını sanmıyorum reis, siyasal gündemde her gün haksızlıkla birileri tutuklanırken ses çıkarmayan Kerem’in, Leman mevzusunda en önde olmasına tepki gösterildi ki bunu Abdülkerim de yaptı.

Neyse bu konularda çok yorum yapmak istemiyorum ama duyarlı bir oyuncu her olaya duyarlı olmalı, yoksa da topunu oynamalı.

Bu haberde yanlışlık var Yusuf Demir'in sözleşmesine göre bu sezon 950 bin euro alacak olması lazım. Gerçi şöyle olabilir Elche'ye göre vergileri de eklediğimizde 1.6 milyon oluyor o yüzden vergi dahil bu olabilir. Elche 500-600 binini biz karşılayalım bu vergilerle 900-1 milyon yapıyor onlar için kalanını siz ödeyin demiş olabilir.

1.6m vergi dahil brüt maaştır belki.
Bu konuyu da bilmiyorum açıkçası. Kiraya verdiğimiz takım maaşını karşıladığı zaman tüm vergilerini de karşılamış oluyor mu yoksa sadece net ücretini mi veriyor acaba ?

Yusuf 900 bin euro alıyor, 600le başlamıştı ama brüt karşılığı 1.6 falan İspanya’da doğru

Adamın değerlerini ayaklar altına alan bir paçavraya tepki göstermek neresi tüzüğe aykırı? Ben müslümanım diyen her insan peygamberi aşağlıyan eyleme tepki göstermesi kadar doğal ne olabilir ve bunun neresi tüzüğe aykırı? Önce gidin bir dine ve mensuplarına saygı göstermeyi öğrenin sonra gelin tüzükten bahsedin.

Hee aşağılıyor evet
Yalandan tepki gösterionuz amaç bağcıyı dövmek
Tüzüğü de verdim 4. maddeyi okuyup GSyi bırak dindaş

Evet tokatladılar hareketlerinden dolayı sonra da ikinci devre Jardel az forma giydi. Fener derbisinde yedek başladı falan
0-0 biten bir fener derbisinde son dakikalarda müsait bir pozisyonda topukla atmaya çalıştı ve kaçırdı, sonrasında futbolcularla da tribünlerle de arası giderek açıldı diye hatırlıyorum.

Fikri hür vicdanı hür bir Galatasaraylının despot mesajı… her dinden inançtan topçuyu kabul ettiniz hatta aşık oldunuz da bir Müslümana bu kininiz öfkeniz neden? neden bu kadar rahatsız etti sizi Kerem? Topunu oynadıktan sonra gerisi neden bizi alakadar etsin. Bu formaya ihanet etmeyip bu forma için ter döken herkes saygıdeğerdir ve Galatasaralıdır. Aksini iddia eden de Galatasaray düşmanıdır. İdeolojik propagandanızı gidin x’te ekşide çarşıda vs mecralarda yapın; burası Galatasaraylıların formudur… despot olmayan fikri hür vicdanı hür Galatasaraylıların..
Şeriat dediğin o fikri hür vicdanı hür olayını kısıtlıyor sanki.

Moratadan 6 alırsak verdiğimiz kiralama bedelini geri alıp sadece maaş ödemiş olacağız ha?

Profesyonel futbolcu Álvaro Borja Morata Martín’in 2 Şubat 2025 - 20 Ocak 2026 tarihleri arasındaki geçici transferi konusunda AC Milan SPA Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, AC Milan SPA Kulübü'ne toplamda 6.000.000 euro geçici transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcuya ise:

2024-2025 sezonu ikinci yarısı için 3.000.000 euro,

2025-2026 sezonu ilk yarısı için 3.000.000 euro garanti ücret ödenecektir.

Ayrıca, kulübümüzün 15 Ocak 2026 tarihine kadar yazılı bildirimde bulunması halinde, 8.000.000 euro bedel karşılığında futbolcunun kesin transferini gerçekleştirme opsiyonu bulunmaktadır. Bu bedel, 6 taksit halinde ödenecektir.

keşke aynı tepkiyi bakara makara sallıyorum bi tane deyip hala devlet görevlisi adama da gösterebilseydiniz

Kerem’in dışlandığını sanmıyorum reis, siyasal gündemde her gün haksızlıkla birileri tutuklanırken ses çıkarmayan Kerem’in, Leman mevzusunda en önde olmasına tepki gösterildi ki bunu Abdülkerim de yaptı.

Neyse bu konularda çok yorum yapmak istemiyorum ama duyarlı bir oyuncu her olaya duyarlı olmalı, yoksa da topunu oynamalı.
İdeolojik veya siyasal bir neden olsa anlarım ve dediğine de yüzde yüz karılırım. Ancak bu dini bir vecibe (islam inancında peygambere hakarete karşı çıkmak zorunludur) gereği tepki gösterdi. Siyasal ideolojik ahlaki sapma vs olsa bana ne der geçerim ve hak da veririm yazılanlara..

İdeolojik veya siyasal bir neden olsa anlarım ve dediğine de yüzde yüz karılırım. Ancak bu dini bir vecibe (islam inancında peygambere hakarete karşı çıkmak zorunludur) gereği tepki gösterdi. Siyasal ideolojik ahlaki sapma vs olsa bana ne der geçerim ve hak da veririm yazılanlara..
Madem o nedenlerle göstermedi. Buna niye sessiz kaldı?
Nisa, 168. Ayet. Zulme sessiz kalmak da zulümdür.

Hayri boş yapmışsın be

1753011333590.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt