- 27 Haziran 2009
- 7.502
- 2.408
- 2.418
Mantıklı hareket
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafamda surekli Jackass episoduna koyup komik dumur modlara sokuyorum kendisini ... RahatlatiyorBu "eleman" baya yapışkan çıktı ya, birini getirdi illa birini transfer edeyim diyerek getirdi, anlatılana göre teknik ekipten 3-4 kişinin sözünü hiçe sayarak getirdi, hala da "oh iyi yaptım" modunda...
Osimheni unutöuşuzHocam ederson hem kaleci hem forvet mi
Mantıklı hareket
Tam kararında. İlgiyi biliyor ve bundan keyif alıyor ama çizgisini koruyor ve dediğin gibi önceliğini işine verip mesafeyi koymayı beceriyor. Böyle devam.Bu arada takdir edilmesi gereken bir sey, cocuk hic boyle sacmasapan magazinsel seylere bulasmiyor.
Eskiden futbolcu ve basketcilerle manken magazinleri patlardi. Artik o kadar olmuyor.
Boyle ortamlardan uzak tutup isine odaklanmasi muthis bir sey
"ELEMAN" desinler belki alınıp giderKafamda surekli Jackass episoduna koyup komik dumur modlara sokuyorum kendisini ... Rahatlatiyor

Mantıklı hareket
Whatknow fedsleeperOsimheni unutöuşuz
Yalan doğru bilemem ama olursa mantıklı.
Scout diye birşey yok ki bizde, Wonderkid'lere sarıyor bizim scoutlar,o kadarını bizde yaparız. Wonderkid olmayanlarda işte görüyoruzBi tane 23 yaş altı scout transferi çıkmadı ona yanarım

Ederson’la ilgili görüşlerini yazdın mı heis? Ne diyorsun? İçime sinmiyor benim biraz. Kaç yıldır City kalesinde, CL şampiyonu olmuş adam vs elbet öyle de Pep ayağı daha iyi olsa 70 yaşındaki dedesini de koyar kaleye, kalecilik meziyetlerine bakmaz yani. Bana hep ortalama kaleci gibi gelmiştir.Taffarel olayı kolpa
Barış gitme bak böyle sevgi bulamazsın.
![]()