Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu "eleman" baya yapışkan çıktı ya, birini getirdi illa birini transfer edeyim diyerek getirdi, anlatılana göre teknik ekipten 3-4 kişinin sözünü hiçe sayarak getirdi, hala da "oh iyi yaptım" modunda...
Kafamda surekli Jackass episoduna koyup komik dumur modlara sokuyorum kendisini ... Rahatlatiyor

Bu arada takdir edilmesi gereken bir sey, cocuk hic boyle sacmasapan magazinsel seylere bulasmiyor.

Eskiden futbolcu ve basketcilerle manken magazinleri patlardi. Artik o kadar olmuyor.

Boyle ortamlardan uzak tutup isine odaklanmasi muthis bir sey
Tam kararında. İlgiyi biliyor ve bundan keyif alıyor ama çizgisini koruyor ve dediğin gibi önceliğini işine verip mesafeyi koymayı beceriyor. Böyle devam.

Taffarel olayı kolpa
Ederson’la ilgili görüşlerini yazdın mı heis? Ne diyorsun? İçime sinmiyor benim biraz. Kaç yıldır City kalesinde, CL şampiyonu olmuş adam vs elbet öyle de Pep ayağı daha iyi olsa 70 yaşındaki dedesini de koyar kaleye, kalecilik meziyetlerine bakmaz yani. Bana hep ortalama kaleci gibi gelmiştir.

Bencede taffarel olayi yalan. Su anki kaleci antrenör ile aralari cok iyi. Hatta son olarak ederson sommer olayinda söz sahibi olmuslar.

Barış gitme bak böyle sevgi bulamazsın.

5b251abc9484f4222077102299692d40.jpg
images-jpeg-jpg.190808

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt