- 17 Ağustos 2009
- 44.168
- 33.280
- 3.448
Icardi ve Morata kanlı bıçaklı poz vermiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son dönemde geleni geçeni yiyor ve beğenmiyorum.Ederson’la ilgili görüşlerini yazdın mı heis? Ne diyorsun? İçime sinmiyor benim biraz. Kaç yıldır City kalesinde, CL şampiyonu olmuş adam vs elbet öyle de Pep ayağı daha iyi olsa 70 yaşındaki dedesini de koyar kaleye, kalecilik meziyetlerine bakmaz yani. Bana hep ortalama kaleci gibi gelmiştir.
Pino kadar olmasada bir drug-lord vibe i var
Icardi ve Morata kanlı bıçaklı poz vermiş.
![]()
Laf aşuresi yapmadan önce tüzüğü okuyunuz
madde 4 Atatürk gençlerinden bahsetmekte
Haliyle bir avuç gorilin kimseye hakaret içermeyen bir karikatüre tepki ayağına istanbulun göbeğinde bi binaya saldırıp kemalist köpekler diye tezahürat yaptığı yerde olaya "aşağılık zihniyet" diyerek sadece masum karikatüristlere tepki göstermeyi seçen kerem şeriatoğlunun tüzüğümüz uyarınca klüpte yeri yoktur
şayet tüzüğü de beğenmiyorsanız o zaman ekşi ya da çarşıya gitmesi gereken sizsiniz gibi gözüküyor saygılar
En sağdaki kim laa Kaan diyecem ama pek benzetemedim Günay'mı yoksaBu sefer de neden yan yana değil derler
En sağdaki kim laa Kaan diyecem ama pek benzetemedim Günay'mı yoksa
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet günayEn sağdaki kim laa Kaan diyecem ama pek benzetemedim Günay'mı yoksa
Bir de Morata'yı hep Sanchez'in yanında görüyorum
Kendin gideceksen git Como'ya ama Sanchez'in yanından uza birader
Sakalsız ne olmuş laa Günay'a tanıyamadımEvet günay
1 seneliğine Sommer gelseydi bari. Gerçekten ayağı düzgün kaleci romantizmi baydı bir noktadan sonra. Kale içine kadar pasla giden takım değiliz ki, napacağız yani son dakikaya 1-1 girersek stoperleri de gönderip Ederson’a top mu şişirteceğiz? Kaleci kolsuz olduktan sonra bunun ne önemi var ya da?Son dönemde geleni geçeni yiyor ve beğenmiyorum.
Benim isteğim Ter Stegendi ama o da sakatmış.
Gizli oyun kurucu oynatılır Osi ileIcardi'deki pas becerisi KDB seviyesinde.