Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi ve Morata kanlı bıçaklı poz vermiş.
6594f309a0604aa63a420103ec9292d9.jpg

Ederson’la ilgili görüşlerini yazdın mı heis? Ne diyorsun? İçime sinmiyor benim biraz. Kaç yıldır City kalesinde, CL şampiyonu olmuş adam vs elbet öyle de Pep ayağı daha iyi olsa 70 yaşındaki dedesini de koyar kaleye, kalecilik meziyetlerine bakmaz yani. Bana hep ortalama kaleci gibi gelmiştir.
Son dönemde geleni geçeni yiyor ve beğenmiyorum.

Benim isteğim Ter Stegendi ama o da sakatmış.

Laf aşuresi yapmadan önce tüzüğü okuyunuz

madde 4 Atatürk gençlerinden bahsetmekte

Haliyle bir avuç gorilin kimseye hakaret içermeyen bir karikatüre tepki ayağına istanbulun göbeğinde bi binaya saldırıp kemalist köpekler diye tezahürat yaptığı yerde olaya "aşağılık zihniyet" diyerek sadece masum karikatüristlere tepki göstermeyi seçen kerem şeriatoğlunun tüzüğümüz uyarınca klüpte yeri yoktur

şayet tüzüğü de beğenmiyorsanız o zaman ekşi ya da çarşıya gitmesi gereken sizsiniz gibi gözüküyor saygılar

Haluk'un dediğine göre icardi ağustos'ta oynamayı çok istiyormuş ve 4-5 kilo fazlası varmış

Son dönemde geleni geçeni yiyor ve beğenmiyorum.

Benim isteğim Ter Stegendi ama o da sakatmış.
1 seneliğine Sommer gelseydi bari. Gerçekten ayağı düzgün kaleci romantizmi baydı bir noktadan sonra. Kale içine kadar pasla giden takım değiliz ki, napacağız yani son dakikaya 1-1 girersek stoperleri de gönderip Ederson’a top mu şişirteceğiz? Kaleci kolsuz olduktan sonra bunun ne önemi var ya da?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt