- 13 Ekim 2014
- 108.760
- 58.402
- 4.588
atsana lan biraz da ben sövim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atsana lan biraz da ben sövim
Şike yapmadı mı abi bu herif?Olm sen niye kumarbaz, tecavüzcü falan garip garip adamları öneriyorsun
Cezası yok mu o herifin
Brezilyayi istemiyomus.Sampiyonlar Ligi şartı var avrupadaFlamengo'ya döner
Yarı maaşlı eyupe salarizsallainin maaşını ödeyecek bir enayi bulsak öpüp başınıza koyun ya
Aynen öyle. Kadrodaki her ismin yıldız olacak hali yok. Hele bir tane düzgün as sağ bek alıyorsan Sallai gibi joker alternatif her zaman kadroda faydalı olur. Barış elbette daha skorer ve faydalı bir oyuncu ama jokerliğinden ne kadar çok yararlandık. Üstelik Sallai'nin üçlünün kanat beki olabilme yetisi de hiç az değil. Maaşı olması gerekenden yüksek mi yüksek ama ne yapalım yani vermişiz bir kere. Zaten göndermeye çalışsan maaşının bir kısmını yine biz vericez kesin...
Ha bir takım çıkar 10m trink para basıyorum Sallai'ye ve maaş beklentisini bize yük olmadan karşılayacaktır, o zaman düşünürüz.
Sallai bence gitmez bir yere 2.5 maasi kimse vermez ona zaten iyi teklif diyeeek onunu de kapatmis :d