- 23 Temmuz 2011
- 75.602
- 51.130
- 4.693
Hakom gel olm.
Eksik parca sensin
Eksik parca sensin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupalının öyle düşündüğü falan yok.Başarı para harcamakla gelmez, Osi’yi aldık Avrupa seviyesindeyiz falan boş iş
Önce Avrupa’da fark yarat, rakipler sana titreyerek oynasın sonra konuşursun.
O zaman seni büyük takım sayar saygı duyarlar.
Avrupalıların gözünde buranın Arabistan’dan bir farkı yok.
300m poundAl Hilal Icardi için kapımızı çalabilir
Şu post aşırı derecede üzdüHakom gel olm.
Eksik parca sensin
Fark yaratmak icinde istikrarli isler onemli her sezon.Başarı para harcamakla gelmez, Osi’yi aldık Avrupa seviyesindeyiz falan boş iş
Önce Avrupa’da fark yarat, rakipler sana titreyerek oynasın sonra konuşursun.
O zaman seni büyük takım sayar saygı duyarlar.
Avrupalıların gözünde buranın Arabistan’dan bir farkı yok.
hadi antuya dostumHakom gel olm.
Eksik parca sensin
malum yayini izliyormuyuz
bu sezon tadic ve dzeko tüm kulvarlarda toplam 57 gol+asist yapmıştıFener inanılmaz kötü sadece şu brownları falan var onu beğendim baya fizikli duruyor kalanların alayı bitmiş vaziyette kupon bekliyorum diye göz attım portekiz 2. lig takımın ortasahasını bile geçemediler bir de as oyuncular falan oynuyor. Bunlar tadic ve dzeko'yu mumla arayacaklar.
niye 1 kisi haric güzel kadro
Ne gündemi oluyor, taraftarların bakış açısı ortada. 2 Sky haberi, Galatasaray telaffuzu ile gündem olmuyorsun, bir haber kesiti oluyorsun o kadar.Avrupalının öyle düşündüğü falan yok.
Zahayı, İcardiyi, osimheni çektiğinde gümbür gümbür gündem oluyor avrupada. Araplara gideni adam akıllı konuşmuyorlar bile.
Ersin her sene üzerine koyan Galatasaray gibi olduyalnız nowdaki program yagizin fanatikligine biraz ket vurursa dijital medyayı süpürür
simdi miNOW izleyenler hakkında inceleme yapılacak forumda