Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Bütün şark kurnazları toplanmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütün şark kurnazları toplanmış
benfica forumundaki kullanici adini biliyorum dostum.hadi antuya dostum
Alkmaarlı çocuklardan Prag’dan 4 yiyerek adım adım ilerleyeceksek daha zor ilerleriz.Fark yaratmak icinde istikrarli isler onemli her sezon.
Hic fantazilere kalilmadan adim adim bakmak lazim CL isine.
Takim gelir sana 5 atar ,sen supriz yaparsin, hic belli olmaz.
Her sene gidip minimum gruptan cikip playoffun otesi son 16 hedeflemek gerek. Bir var 1 yok bir var 2 sene yok olmamali boyle harcamalardan sonra.
50 macla da olsa ikisi de gitsin sergie1 maçla kohn kalsın 1 maçla zaniolo gitsinler başlamış
Zaniolonun kariyer senesi.pisman olacağınız şeyler soylemeyin
@Mert S. Yüksel harici benfıca forumunda uyemız yokbenfica forumundaki kullanici adini biliyorum dostum.
Beni kendinle karistirma
Zaten puanimiz rezalet. Format degismese 4uncu torbayiz mesela.Alkmaarlı çocuklardan Prag’dan 4 yiyerek adım adım ilerleyeceksek daha zor ilerleriz.
Her sene ŞL de öyle kolay iş değil, Avrupa’da ilk 60a anca giriyorsun hala 50-100 m euroluk takımlar senin önünde.
Goat Kerem kullanici adi senin degil mi dostum.@Mert S. Yüksel harici benfıca forumunda uyemız yok
rangers-pana maçı galibi gelmesin de yeter, tabiki ilk tercih benfica sonra c.brugge. 4 takımın 3 ü gelebilir, rangers veya panayı elebilirler, gerçi elerseler bile sonra playoff varŞlden elendikleri an bunlar karışır. İnsallah güçlü bir takım gelir elemede
En azından Atalanta gibi düzenli oralarda olan bir takım olamadığın sürece kimse sana saygı duymaz.Zaten puanimiz rezalet. Format degismese 4uncu torbayiz mesela.
Istikrar benim gozumde her seyden onemli - bu degilki sampiyonluk icin ligi basalim vs... surekli olmamiz lazim turnuvada.
Zaha ve İcardi ile yıkıldı o düşünceler. Tabiki normal Avrupa liginden daha yüksek ödediğin için seni seçtiğini düşünmeleri normal. Ama araplarla da bir tutmuyorlar. Sen kendi liginin 3. Sınıf bir lig olduğunu bilmiyor musun ki? Ne zannediyorsun yani?Ne gündemi oluyor, taraftarların bakış açısı ortada. 2 Sky haberi, Galatasaray telaffuzu ile gündem olmuyorsun, bir haber kesiti oluyorsun o kadar.
Senin futbolunu konuştukları gün gündem olursun, hayvani maaşlarla Avrupa’dan alamadıkları paraları vererek değil.
Kanalı açarsan forumdan oto banlaniyorsun ahb jssjsjsjNow ney wow ney, ne kacirdik yine
tehlikeli sular boşverNow ney wow ney, ne kacirdik yine
Bu durumda köhn sol acik olarak kalacak gibi. Zanyolodan 10 kat daha iyidi 2 hazirlik macindaHep öyledir zaten. Hazırlık maçlarına bakılır. Gönderilmesi düşünülen oyunculara sın birer şans tanınır. Ondan sonrada kulüp bulmaları istenilir. Kendileri de laf edemez. Bak koçum işte oynattık gbklu 2. Lig takımına karşı bile birşey yapamadın demek için ideali budur…
Son 5 yil muhabbeti iste.En azından Atalanta gibi düzenli oralarda olan bir takım olamadığın sürece kimse sana saygı duymaz.
4. torbadasın zaten torba formatı aynı hala. Fener gitse 3 olacak muht
Bir şeyin yıkıldığı yok, fazlasıyla takip ediyorum oradaki yaklaşımları.Zaha ve İcardi ile yıkıldı o düşünceler. Tabiki normal Avrupa liginden daha yüksek ödediğin için seni seçtiğini düşünmeleri normal. Ama araplarla da bir tutmuyorlar. Sen kendi liginin 3. Sınıf bir lig olduğunu bilmiyor musun ki? Ne zannediyorsun yani?