Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fark yaratmak icinde istikrarli isler onemli her sezon.

Hic fantazilere kalilmadan adim adim bakmak lazim CL isine.

Takim gelir sana 5 atar ,sen supriz yaparsin, hic belli olmaz.

Her sene gidip minimum gruptan cikip playoffun otesi son 16 hedeflemek gerek. Bir var 1 yok bir var 2 sene yok olmamali boyle harcamalardan sonra.
Alkmaarlı çocuklardan Prag’dan 4 yiyerek adım adım ilerleyeceksek daha zor ilerleriz.

Her sene ŞL de öyle kolay iş değil, Avrupa’da ilk 60a anca giriyorsun hala 50-100 m euroluk takımlar senin önünde.

Alkmaarlı çocuklardan Prag’dan 4 yiyerek adım adım ilerleyeceksek daha zor ilerleriz.

Her sene ŞL de öyle kolay iş değil, Avrupa’da ilk 60a anca giriyorsun hala 50-100 m euroluk takımlar senin önünde.
Zaten puanimiz rezalet. Format degismese 4uncu torbayiz mesela.

Istikrar benim gozumde her seyden onemli - bu degilki sampiyonluk icin ligi basalim vs... surekli olmamiz lazim turnuvada.

Şlden elendikleri an bunlar karışır. İnsallah güçlü bir takım gelir elemede
rangers-pana maçı galibi gelmesin de yeter, tabiki ilk tercih benfica sonra c.brugge. 4 takımın 3 ü gelebilir, rangers veya panayı elebilirler, gerçi elerseler bile sonra playoff var

steve sleeping GIF

Zaten puanimiz rezalet. Format degismese 4uncu torbayiz mesela.

Istikrar benim gozumde her seyden onemli - bu degilki sampiyonluk icin ligi basalim vs... surekli olmamiz lazim turnuvada.
En azından Atalanta gibi düzenli oralarda olan bir takım olamadığın sürece kimse sana saygı duymaz.

4. torbadasın zaten torba formatı aynı hala. Fener gitse 3 olacak muht

Ne gündemi oluyor, taraftarların bakış açısı ortada. 2 Sky haberi, Galatasaray telaffuzu ile gündem olmuyorsun, bir haber kesiti oluyorsun o kadar.

Senin futbolunu konuştukları gün gündem olursun, hayvani maaşlarla Avrupa’dan alamadıkları paraları vererek değil.
Zaha ve İcardi ile yıkıldı o düşünceler. Tabiki normal Avrupa liginden daha yüksek ödediğin için seni seçtiğini düşünmeleri normal. Ama araplarla da bir tutmuyorlar. Sen kendi liginin 3. Sınıf bir lig olduğunu bilmiyor musun ki? Ne zannediyorsun yani?

Hep öyledir zaten. Hazırlık maçlarına bakılır. Gönderilmesi düşünülen oyunculara sın birer şans tanınır. Ondan sonrada kulüp bulmaları istenilir. Kendileri de laf edemez. Bak koçum işte oynattık gbklu 2. Lig takımına karşı bile birşey yapamadın demek için ideali budur…
Bu durumda köhn sol acik olarak kalacak gibi. Zanyolodan 10 kat daha iyidi 2 hazirlik macinda

Ikisi de sutlanmali bana göre

En azından Atalanta gibi düzenli oralarda olan bir takım olamadığın sürece kimse sana saygı duymaz.

4. torbadasın zaten torba formatı aynı hala. Fener gitse 3 olacak muht
Son 5 yil muhabbeti iste.

Bizde zaten hocanin geldigi sene yok
Sonraki CL de cikamadin, pragda dovdu
Young boys ve belki kupa ihtinali olan AVL de agir batirdin

Zaten karne cok cok kotu.

Bunun duzelmesi adina istikrardan kastim. Belli seviyenin altini kabullenmemek lazim mantalitede.hocaya illet oldugum ince noktalardan biri

Cunku yonetimle.beraber ligde sampiyon olunca o tarafi dert etmiyorlar. Ben kafayi yiyorum mesela

Zaha ve İcardi ile yıkıldı o düşünceler. Tabiki normal Avrupa liginden daha yüksek ödediğin için seni seçtiğini düşünmeleri normal. Ama araplarla da bir tutmuyorlar. Sen kendi liginin 3. Sınıf bir lig olduğunu bilmiyor musun ki? Ne zannediyorsun yani?
Bir şeyin yıkıldığı yok, fazlasıyla takip ediyorum oradaki yaklaşımları.

Mevzu senin ligin de değil, para harcayıp Avrupa’da bir cacık yapamayan yerel bir takım olarak görüyorlar. Genel Türk takımlarından farklı değild sana bakış açısı.

Saygıyı da futbolla kazanırsın, breaking news altyazısında Zaha yazdırarak değil. Neyse sen müthiş saygı duyduklarını düşünmeye devam et, uzatmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt