Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet beyler Osimhen+Sane+Akanji+Ilkay+Ederson+Semedo alıyoruz Frankowski+Nelsson+Cuesta+Jelert gönderiyoruz. CL'de şanslı kura ile nereye kadar gidebiliriz?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Eski usul konuşuyorum gruplardan çıksak yeter. O arenada isim oynamıyor malesef benfica ve psv grubu bir denk gelir adamı mıhlar gönderirler, sıkıntılı bir mecra.

Evet beyler Osimhen+Sane+Akanji+Ilkay+Ederson+Semedo alıyoruz Frankowski+Nelsson+Cuesta+Jelert gönderiyoruz. CL'de şanslı kura ile nereye kadar gidebiliriz?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
İsim olarak bakarsak, PSG bu sene değil, 3 sene önce Cly'i almalıydı. Messi, Neymar, Mbappe falan… Birlikte ne oynadıklarını görmek lazım.

Fark yaratmak icinde istikrarli isler onemli her sezon.

Hic fantazilere kalilmadan adim adim bakmak lazim CL isine.

Takim gelir sana 5 atar ,sen supriz yaparsin, hic belli olmaz.

Her sene gidip minimum gruptan cikip playoffun otesi son 16 hedeflemek gerek. Bir var 1 yok bir var 2 sene yok olmamali boyle harcamalardan sonra.
Her sene orada olup ilk 24 içine girmek gerekiyor sonrası kısmet

96-2000 arasında ligde üst üste şampiyonluklar alırken Avrupa'da başarı 4.yılda geldi.

Şimdi de o döngüyü yakaladık. Bu sene Avrupa'da başarının geleceği sene olacak.

ikinci sezon birinci bölüm
8. ağustos’da ⏳

Ekli dosyalar

• IMG_8608.webp
    IMG_8608.webp
    82,7 KB · Görüntüleme: 10
Her sene orada olup ilk 24 içine girmek gerekiyor sonrası kısmet
Istikrardan kastim o zaten.

Playoff son 16 flasn guzel ve maksimum gidebilecegimiz yerler su an bana gore. Cunku daha o mantalitede degiliz, ligi falan asiri takiyoruz, feneri cok takiyoruz camia olarak.

Hayal etmek guzel sey ama ilk 24 her sene olmamiz gerkeen bir yer.

Yoksa CL orasi yani, bayern barca maclarida gorduk 6 farklar atilan, her sey basina gelebilir.

96-2000 arasında ligde üst üste şampiyonluklar alırken Avrupa'da başarı 4.yılda geldi.

Şimdi de o döngüyü yakaladık. Bu sene Avrupa'da başarının geleceği sene olacak.
O dönem ŞLde tek takım çıkıyordu, ikincilerde de 1-2 takım çıkıyordu, mevcut dönemle alakası yok yani. 98-99 dönemi zaten çekinilen takım haline gelmiştin özellikle Bilbao'ya 1-0 yenilip ikinci olup çıkamadığın sene.

Öyle bir döngü yakaladığımız falan yok.

mou fb'deki gidişattan memnun değilmiş. yabancı basına verdiği röportajında bununla ilgili serzenişte bulunmuş. genç takıma transfer ettikleri abdel aziz fall idmana gelince "ooo mane gelmiş" diye dashack geçiyormuş :d
Velim Dashack 'ın John Benjamin Toschack ile bir akrabalığı var mı 👀😍

mou fb'deki gidişattan memnun değilmiş. yabancı basına verdiği röportajında bununla ilgili serzenişte bulunmuş. genç takıma transfer ettikleri abdel aziz fall idmana gelince "ooo mane gelmiş" diye dashack geçiyormuş :d
en son kovulmazsa maho ağaya parmak atma taktiğini dener bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt