- 1 Mayıs 2018
- 57.525
- 48.300
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet beyler Osimhen+Sane+Akanji+Ilkay+Ederson+Semedo alıyoruz Frankowski+Nelsson+Cuesta+Jelert gönderiyoruz. CL'de şanslı kura ile nereye kadar gidebiliriz?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
İsim olarak bakarsak, PSG bu sene değil, 3 sene önce Cly'i almalıydı. Messi, Neymar, Mbappe falan… Birlikte ne oynadıklarını görmek lazım.Evet beyler Osimhen+Sane+Akanji+Ilkay+Ederson+Semedo alıyoruz Frankowski+Nelsson+Cuesta+Jelert gönderiyoruz. CL'de şanslı kura ile nereye kadar gidebiliriz?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Her sene orada olup ilk 24 içine girmek gerekiyor sonrası kısmetFark yaratmak icinde istikrarli isler onemli her sezon.
Hic fantazilere kalilmadan adim adim bakmak lazim CL isine.
Takim gelir sana 5 atar ,sen supriz yaparsin, hic belli olmaz.
Her sene gidip minimum gruptan cikip playoffun otesi son 16 hedeflemek gerek. Bir var 1 yok bir var 2 sene yok olmamali boyle harcamalardan sonra.
Sanmıyorum ekip tamamlamıyor birbirini. Uğur artık fazla reyting yapmaz, Emre Özcan bu isimlerle ne konuşacak? Kısaca kimyalar tutmaz birbirini.yalnız nowdaki program yagizin fanatikligine biraz ket vurursa dijital medyayı süpürür
Velim yogaya başladın galibasakin olun yaw. böyle mutlu bir günde. bugün 150lik topçuyu 75'e aldık, yarın avrupa'da başarılı da oluruz. saygı da kazanırız. zamanında yaptık. yine yaparız. her şey olur. anın keyfini çıkaralım önce :d
Istikrardan kastim o zaten.Her sene orada olup ilk 24 içine girmek gerekiyor sonrası kısmet
O dönem ŞLde tek takım çıkıyordu, ikincilerde de 1-2 takım çıkıyordu, mevcut dönemle alakası yok yani. 98-99 dönemi zaten çekinilen takım haline gelmiştin özellikle Bilbao'ya 1-0 yenilip ikinci olup çıkamadığın sene.96-2000 arasında ligde üst üste şampiyonluklar alırken Avrupa'da başarı 4.yılda geldi.
Şimdi de o döngüyü yakaladık. Bu sene Avrupa'da başarının geleceği sene olacak.
Torbanın artık önemi yok ki yaw; her torbadan iki takım gelmiyor mu her halükardaZaten puanimiz rezalet. Format degismese 4uncu torbayiz mesela.
Istikrar benim gozumde her seyden onemli - bu degilki sampiyonluk icin ligi basalim vs... surekli olmamiz lazim turnuvada.
bu orda bi olaya karışır idam fln ederlerZanioloyu umarım Araplara iteleriz
Velim Dashack 'ın John Benjamin Toschack ile bir akrabalığı var mımou fb'deki gidişattan memnun değilmiş. yabancı basına verdiği röportajında bununla ilgili serzenişte bulunmuş. genç takıma transfer ettikleri abdel aziz fall idmana gelince "ooo mane gelmiş" diye dashack geçiyormuş :d
en son kovulmazsa maho ağaya parmak atma taktiğini dener bencemou fb'deki gidişattan memnun değilmiş. yabancı basına verdiği röportajında bununla ilgili serzenişte bulunmuş. genç takıma transfer ettikleri abdel aziz fall idmana gelince "ooo mane gelmiş" diye dashack geçiyormuş :d