Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Karakullukçu: "Cuesta'yı Galatasaray'a öneren kişi, aynı zamanda Emin Bayram'ı Galatasaray'dan 4M€'ya transfer eden kişi."
Cuestadan bağımsız Emin Bayram in çok potansiyelli olduğunu düşünmüyorum.4 milyon Euro bence kazanç.Yunus Akgün Ozan Kabak gibi oyuncular alttan çıkarmamız gerekiyor

Fenerin Hakan'a 25-30 bons vereceğini sanmıyorum btw

Olur da kimseyi alamazlarsa kongre ıvır zıvır olursa taraftar konsolidasyonu için alırlar

Hakan kendini yok yere camiasız bıraktı Fenere yeşil ışık yaktığı doğruysa
Gaza gelecekler mi yoksa o bissouma yi mi denerler bilemedim. Dedigin acidan ins o paraya alirlar hakani diye bakabilirim.

Saha icinde islerine yarayacak olsada.

Oyle iste o sansimiza.

Fortmat degismese ama 4 uncu torbasin eski formatta zor hayat olur. Yeni format cok zor ama ilk 24 ihtimalin daha iyi gibi
Direkt coefficientsa göre sıralamaları büyük avantaj. Portekiz birincisi falan birinci torbaya giriyordu; ona denk gelmediğin an 3 torba bile zor olabiliyordu, şimdi öyle bir şey yok
IMG_1432.webp

Cuestadan bağımsız Emin Bayram in çok potansiyelli olduğunu düşünmüyorum.4 milyon Euro bence kazanç.Yunus Akgün Ozan Kabak gibi oyuncular alttan çıkarmamız gerekiyor
Emin çok abartılıyor. Bizde 2-3 maçını izleyip notunu vermiştim. Pozisyon alma yok, ağır, havadan kötü. Bu nasıl potansiyelli olabilir ki

Hakan‘in büyük topcu ama karaktersiz biri oldugunu gecen yazmistik nöbette

Eski kulüplerinden hep sorunlu ayrildi

Fenerin Hakan'a 25-30 bons vereceğini sanmıyorum btw

Olur da kimseyi alamazlarsa kongre ıvır zıvır olursa taraftar konsolidasyonu için alırlar

Hakan kendini yok yere camiasız bıraktı Fenere yeşil ışık yaktığı doğruysa
Hakan atarlanıp ipleri iyice koparırsa, kadro dışı kalmayı da göze alırsa inter 10 milyon bonservise kadar iner kardo.

9-10 milyonda yıllık maaş verdin mi her türlü gider puştlara

Hakan atarlanıp ipleri iyice koparırsa, kadro dışı kalmayı da göze alırsa inter 10 milyon bonservise kadar iner kardo.

9-10 milyonda yıllık maaş verdin mi her türlü gider puştlara
Bence inmez, Inter çok ölücü kulüp, o tarz birini bıraktı mı geçmişte?

Düşük bonservis veriyorlar herkese ya da beleşe alıyorlar, ucuza kimseyi de vermiyorlar.

Direkt coefficientsa göre sıralamaları büyük avantaj. Portekiz birincisi falan birinci torbaya giriyordu; ona denk gelmediğin an 3 torba bile zor olabiliyordu, şimdi öyle bir şey yok
Ekli dosyayı görüntüle 295494
Baksana abi slavia prag, bodo, olympiaxos, bunlardan az puanimiz olmasi rezillik.

Eski format olsa bu ouanda 3uncu ol AVL ye git kafasi calisirdi.

Yeni formatta eskisi gibi AVL de aldigin maclar CL dekinden daha az etki ediyor total puanina diye degistirdiler diye biliyorum.

Bu baglamda gexen seneki fiskturun icine etmis olamk inanilmaz bir hata. Tamanen ligi kapatalim diye belkide ikinci kupadan olduk gecen sezon

Fenerbahçe neredeyse iki maçı da forvet harici tam kadro oynadı ve iki maçta da tatmin edici oyunları yoktu. iki yaptığı takımda bizim anadolu takımlardan beter halde kötü takımlardı. taraftarları bile bu mourinho iflah olmaz işimiz zor kafasına girmişler.

Israrla Now ve Yağız muhabbetine devam ederseniz 1er hafta gidersiniz sıradan.

Bunu anlamak niye bu kadar zor ya, Yağızla ilgili herşey yasak burada, iması dahi yasak.

İnadına inadına hakkında konuşarak neyi hedefliyorsunuz

Yaptığı sinsi algıları bu olumsuz niteliğini üstüne basarak anlatmak da yasak mı? (Örn: Malum şahıs "şu şu konuyu şuraya çekerek şu algıyı yaratmaya çalışıyor, şöyle manipüle ediyor, kesin şöyle bir talimat almış" gibi...)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt