Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazır transfer sonlanmışken dile getireyim. Transfer süreci başladığından beri Napoli forumunda süreci takip ediyorum. Ben bu kadar varoş olup, bu kadar kendini beğenmiş, bu kadar ırkçı ve aşağılık bir kitle görmedim. Konu işlerine gelmeyen bir şey olunca siyasetinden, taraftarların maddi alım güçlerine kadar saldırabilecek, dalga geçebilecek kadar tiksinti bir kitle bunlar.

Bu Napoli gözümde net bir hedeftir artık. Umarım başka bir zamanlar başka sebeplerle çıkarlar karşımıza.

Bu Fabrizio'nun Here we go haberinden gerçekleşmeyen var mı acaba hiç? Yarın belgeler gidip gelmeye başlayacakmış kap ve oyuncu herhalde salı veya çarşamba gelir.

Osimhen büyük bir karşılamayı hakediyor.Tum dünya nasıl futbolcu karşılanır GS nasıl büyük bir camia görsün. Dik durdu ve GS da oynamak için her şeyi yaptı. Arap sermayesine boyun eğmedi.akanji,İlkay,ederson ve hatta boey gelirse psg dahil her takımla kafa kafaya top oynarız..

Bu Fabrizio'nun Here we go haberinden gerçekleşmeyen var mı acaba hiç? Yarın belgeler gidip gelmeye başlayacakmış kap ve oyuncu herhalde salı veya çarşamba gelir.
Gyokeres ve Lauriente patladı son 3 günde

Edit: Gyokeres here we go soon’dan patlamış. Lauriente here we go

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt