Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayaldi gerçek oldu lafının gerçek olması

Geçen sene ilk geldiğinde devre arası durmaz gider, o bile kar denen dünya starı adam 4 sene daha bizimle

yine bakınca erken bitti iş he,
tatilini de yaptırdık osi’ye

ağustos öncesi beklemiyordum valla gelmesini
bravo

@Alper Altun
@Keramettin TANRIVERDİ
@Ata B. Oğuz
@Recep Buruk

Şimdi benim baştaki V'nin eskiden beri Viktor olduğunu herkes bilir. Şimdi değil ama kesin KAP gelince; Osimhen transferi şerefine 1-2 haftalığına falan geçici olarak adımı sembolik olarak "Victor Haydar Geven" yapar mısınız? Hani hiç alakası yokken pat diye böyle bir talepte bulunmazdım, herkes ister çünkü Osimhen şerefine adını Victor yapmak ama bende o V zaten vardı, 1-2 haftalık sembolik bir onayı hak ettiğimi düşünüyorum.

Farkında olmadan totem etkisi de yaratmış olabilir üstelik, yani benim de payım olabilir bu işte...

Herkes vergisini odesin daha sag bek, stoper alicaz.

atletik sağ bek
atletik sol stoper
iyi bir kaleci

haydi ulan.

@Alper Altun
@Keramettin TANRIVERDİ
@Ata B. Oğuz
@Recep Buruk

Şimdi benim baştaki V'nin eskiden beri Viktor olduğunu herkes bilir. Şimdi değil ama kesin KAP gelince; Osimhen transferi şerefine 1-2 haftalığına falan geçici olarak adımı sembolik olarak "Victor Haydar Geven" yapar mısınız? Hani hiç alakası yokken pat diye böyle bir talepte bulunmazdım, herkes ister çünkü Osimhen şerefine adını Victor yapmak ama bende o V zaten vardı, 1-2 haftalık sembolik bir onayı hak ettiğimi düşünüyorum.

Farkında olmadan totem etkisi de yaratmış olabilir üstelik, yani benim de payım olabilir bu işte...
Kevin Dillon Win GIF

@Alper Altun
@Keramettin TANRIVERDİ
@Ata B. Oğuz
@Recep Buruk

Reis ben en son victor aslan istemiştim bu oldum aman dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt