Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.076
- 25.399
- 3.183
Adama böyle pazar günü dükkan açtırırız @Napoli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav yalan söylüyorBu Bışar transfer işlerinde büyük kolpacı çıktı.
Bu Bışar yanlış sularda yüzüyor. Birkac gundur saçma sapan seyler uyduruyor.
kan banyosu yapanSiz hala Fener falan diyorsunuz da şu an Osimhen'i isteyen her kulüp taraftarları kuduruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 295517

DetoxYangin tayfa olarak biz getirdik .d
Niye sildin laa
bunları paylaşsana ahberd denk geldikçe yabancıların kudurması ayrı zevkliSiz hala Fener falan diyorsunuz da şu an Osimhen'i isteyen her kulüp taraftarları kuduruyor.
@Alper Altun
@Keramettin TANRIVERDİ
@Ata B. Oğuz
@Recep Buruk
Şimdi benim baştaki V'nin eskiden beri Viktor olduğunu herkes bilir. Şimdi değil ama kesin KAP gelince; Osimhen transferi şerefine 1-2 haftalığına falan geçici olarak adımı sembolik olarak "Victor Haydar Geven" yapar mısınız? Hani hiç alakası yokken pat diye böyle bir talepte bulunmazdım, herkes ister çünkü Osimhen şerefine adını Victor yapmak ama bende o V zaten vardı, 1-2 haftalık sembolik bir onayı hak ettiğimi düşünüyorum.
Farkında olmadan totem etkisi de yaratmış olabilir üstelik, yani benim de payım olabilir bu işte...
Reis ben en son victor aslan istemiştim bu oldum aman dikkat et@Alper Altun
@Keramettin TANRIVERDİ
@Ata B. Oğuz
@Recep Buruk
Şimdi benim baştaki V'nin eskiden beri Viktor olduğunu herkes bilir. Şimdi değil ama kesin KAP gelince; Osimhen transferi şerefine 1-2 haftalığına falan geçici olarak adımı sembolik olarak "Victor Haydar Geven" yapar mısınız? Hani hiç alakası yokken pat diye böyle bir talepte bulunmazdım, herkes ister çünkü Osimhen şerefine adını Victor yapmak ama bende o V zaten vardı, 1-2 haftalık sembolik bir onayı hak ettiğimi düşünüyorum.
Farkında olmadan totem etkisi de yaratmış olabilir üstelik, yani benim de payım olabilir bu işte...
Siz hala Fener falan diyorsunuz da şu an Osimhen'i isteyen her kulüp taraftarları kuduruyor.