Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.912
- 20.566
- 2.663
Şöyleyimederson
bissaka sanchez akanji eren
torreira lemina
sane madisson barış
osimhen
vay babayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyleyimederson
bissaka sanchez akanji eren
torreira lemina
sane madisson barış
osimhen
vay babayin
Reis ben en son victor aslan istemiştim bu oldum aman dikkat et
Kulubun kimseye para ödediğini sanmıyorum, sadece yöneticilere yakın haber grupları var. Bu herif ya bu saçmalıkların aklı başında insanlar icin ters tepecegini ve tepki çekeceğini anlamiyor ya da beyinsiz ergen tayfanın reytingine oynuyor. Hic bir şekilde izlenecek biri degil.kulup tarafından bazı gazetecilerr ödenen paralara takılmış, durmadan yayınlarında bunu dile getiriyormuş
kıt aklıyla sopa gösterip para koparma peşinde mal
@P. Enis savarNeydi de öyle istedin? Çok temelsiz istemişsindir belki![]()
senaryoyu yazdım çalım işinde bizim görüşmeyi videoya koyacaklar alim değilsekte arifizBct : hakanç ile görüşecek kişi aktif yönetici değilmiş.
Bct açık konuşmuyor, o da biraz kıllanmış bu işten. Bizim yöneticiler görüşme yapma taraftarı değil gibi anladım ben
Biz hersene Monaconun kapısına niye dayaniyoruz yaw , kardeş kulüpte , haberimiz mi yok
Bct : hakanç ile görüşecek kişi aktif yönetici değilmiş.
Bct açık konuşmuyor, o da biraz kıllanmış bu işten. Bizim yöneticiler görüşme yapma taraftarı değil gibi anladım ben
abdurrahim olabilirBCT: Hakan ile görüşecek kişi şu an GS'de aktif yöneticilik yapan, Sportif AŞ'de yer alan biri yada transfer yetkisi olan biri değil. Tavsiye niteliğinde olacakmış.
Biz hersene Monaconun kapısına niye dayaniyoruz yaw , kardeş kulüpte , haberimiz mi yok