Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• images (1) (18).webp
    images (1) (18).webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 7
seneye 33. hafta gs antalyaspor maçı ederson penaltı atar 130 oran. bir osimhen parası daha h.o

Dün Laurente Sunderland transferi Here We Go'dan döndü. Görüşme Kap i bile yetmez sözleşme detayi resmi sayfada yayınlanınca anca rahat edicem

Bct : hakanç ile görüşecek kişi aktif yönetici değilmiş.

Bct açık konuşmuyor, o da biraz kıllanmış bu işten. Bizim yöneticiler görüşme yapma taraftarı değil gibi anladım ben

kulup tarafından bazı gazetecilerr ödenen paralara takılmış, durmadan yayınlarında bunu dile getiriyormuş

kıt aklıyla sopa gösterip para koparma peşinde mal
Kulubun kimseye para ödediğini sanmıyorum, sadece yöneticilere yakın haber grupları var. Bu herif ya bu saçmalıkların aklı başında insanlar icin ters tepecegini ve tepki çekeceğini anlamiyor ya da beyinsiz ergen tayfanın reytingine oynuyor. Hic bir şekilde izlenecek biri degil.

Bct : hakanç ile görüşecek kişi aktif yönetici değilmiş.

Bct açık konuşmuyor, o da biraz kıllanmış bu işten. Bizim yöneticiler görüşme yapma taraftarı değil gibi anladım ben
senaryoyu yazdım çalım işinde bizim görüşmeyi videoya koyacaklar alim değilsekte arifiz

BCT: Hakan ile görüşecek kişi şu an GS'de aktif yöneticilik yapan, Sportif AŞ'de yer alan biri yada transfer yetkisi olan biri değil. Tavsiye niteliğinde dost sohbeti olacakmış.

Hakan Ç'yi falan almakla bu yanık iyileşmez. Bu kadar derin yanığı tedavi edecek merhem yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt