Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En saglam oldugumuz mevkiilerden birine derinlik katmak icin 32 yasindaki Calhanogluna 20-25 bonservis en az 10 da maas vermek akil isi degil..Daha elimizdeki benzer ozelliklerdeki Sara'yi bile kadroya net olarak koyamiyoruz bir anda prime kulup butcesine evrilmedik Osi isi zaten butceyi bitirdi gibi..
Bonservissiz ilkay bariz daha mantikli is olur en azindan sadece maas oderiz tabi City bedava salarsa..
Harcayacak paramiz varsa sayet Akanji icin tum sartlar zorlanmalidir bu herif Cityde bek bile oynadi..

zor maclarda
Akanji - Davinson - Apo - Jakobs dizilimi bile yapabiliriz ..

Gonul ister ki Boey eseklik yapmayip geri donse o zaman yillardir hayalini kurdugumuz kusursuz savunma tandemine kavusurduk .

Ersin Düzen'in iddiasi cok ilginc aslinda hatta Hakan bize yakin bir otel'de kaliyormus iddialari da var twitterde. Bugün ögleden sonra ilginc seyler olabilir gibi.
Yemek yiyeceği kişi GS yönetiminden biri değil, GSli biriymiş dostça bir yemek de olabilir. Yani çalım hikayesi de olabilir.

Hic gerek yok ya valla su havaya girmisken. Teklifine gore anlayis gosterebilirim kendi istegidir diye ama baya uzulurum.
Kesinlikle öyle ama para edecek bir oyuncu varsa o da Baris Alper‘dir su an için daha fazla hamle yapmak istiyorsak eğer satışlar gerekecek

Formayı bence sponsorlu almak lazım neticede adamlar kulübe sponsor olup ciddi bir meblağ koyuyor ortaya eğer herkes sponsorsuz almak isterse kim niye sponsor olsun sonrasında? Sponsorlara değer vermek lazım ki sayıları ve miktarları artsın.

Dediğiniz doğru.. Ben şahsen bugüne kadar sponsorlu mu sponsorsuz mu diye hiç ayırt etmeden aldım..

Ancak bu yıl ki farklı.. Dünya görüşüme taban tabana zıt bir objeyi (Galatasaray forması üzerinde olsa da) kendi göğsümde ve çocuklarımın üzerinde taşımak istemiyorum..

Ülker de sanıyorum altyapımıza sponsor.. Yıllardır evimize hiç bir ürünü girmez..

Kesinlikle öyle ama para edecek bir oyuncu varsa o da Baris Alper‘dir su an için daha fazla hamle yapmak istiyorsak eğer satışlar gerekecek
Olaki yasanirsa, o zaman gorecegiz Napoli yonetiminden ne ogrenmisler diye.

Kerem icin yapilan hatayi herkes biliyor birde. Oyuncu ne yaparsa yapsin yonetim saglam durmasini bilmeli acikcasi.

Ben bir şey merak ediyorum. Sane, Barış, Yunus ve Sara aynı anda nasıl oynayacak? Arkayı Tor-Lem'in kapadığını düşündüğümüzde. Bence Sara ufaktan kulübeye. Daha bu denklemin Icardi'si var
Muhtemelen hoca bir süre çift forvet dener ve tam olarak yürümez. Eninde sonunda yine 4 2 3 1'e evrilir sistem. Osimhen tek forvet. Arkasındaki üçlü için aday çok. Sara ve Icardi direkt 11 oyuncusu olmayabilir bu sezon, gidişat onu gösteriyor.

Hako ve Gardi gorusmesi 1 saat sonra baslayacak.

Yemek yiyeceği kişi GS yönetiminden biri değil, GSli biriymiş dostça bir yemek de olabilir. Yani çalım hikayesi de olabilir.
yemek yiyecegi kisi Galatasarayli ise ve menüde Pizza varsa aklıma geçmişte kullanılan bir söz geldi vallah

1753085681219.gif

Dolu spor kanalı oldu tv de. Kanalları gezerken bi bakayım diyorum yorumcular filan beş para etmez. Sunucularda bir 2 si dışında leş. Hele konuşmayı bilmeyen adamları tv çıkmak nedir.

Osayi ve KWP'ye göre daha iyi adam Beşiktaş için eğrisi doğrusuna denk geldi.
Mevcut halinin KWP'den daha iyi olduğu söylenemez açıkçası. (Son sezonunu zaten saymıyorum, pas geçti Milano'da 25'i)
Potansiyeli vardı ama sıçrama eşiğini geçemedi, üstüne de bayağı geriledi. Oyun stili de zaten çok değişmişti Milan'a transfer olmadan önce de. Açıkçası maliyetleri yakın olsa tereddütsüz KWP derdim. Yine de Beşiktaş için denenebilir bir risk tabii ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt