- 31 Ağustos 2021
- 69.611
- 49.806
- 3.258
Benfica olsunda, kerem yazsin sunlara 2 tane diye cok istiyorum mevcut gundemin uzerine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Köhnle JakobsunArkadaslar Köhn mü Jakobs mu sizce? Böyle bir anket gerekmez mi?
Gecen sezon kadar osimhen odakli olursak isimiz zor ama. Cok daha fazla isimden cesitli tabela katkisi almamiz lazim.Dünyanın en iyi santraforu bizde lan
Haaland Mbappe Isak Gyökeres falan hiçbiri Osimhen'den iyi değil
Brugge u kesin gecerler diyemiyorum.Benfica ya da feynoord gelsin. Digerlerini elerler
Ben bunların tamaen dışında kalalım diyorum işte. Taraftar da öyle olmalı. Hakanın ne düşündüğünün neler yaptığının bizim için önemi olmaması lazım. Teklifimizi yapıp geçeriz işimize gelirse alırız. Gerisi hava cıva. Yoksa yaptığı çakallıklar yeni değil ki. İntere gitmeden niye gelmedin GS yi beğenmiyodun diye sorarlar adama. Bence kulübün çıkarı en ön planda olmalı her daim. Boş verin o şunu demiş bu bunu demiş o durmuş bu kalkmış. O paralar dönerken kimseye inanmamak lazım.Hocam sen olayı kavrayamamissin. Mesele Fener'e gitmesinden ziyade , kendi çapında oyunlar kuruyor diye söylentiler var. Taraftarı olduğu kulübün, kadroyu geliştirmek için büyük paralar ödeyerek kaliteli oyuncular alma döneminde olduğunu görmesi lazım. Gerekli baskıyı kulübüne yaparak Galatasaray'in menfaatlarine uygun şekilde transferinin gerçekleştirmesi gerekiyor. Heleki osimhenin duruşunu gördükten sonra, hakan filan kimsenin umrunda olmaz. Galatasaray'i isteyen herkez bir şekilde gerekli reaksiyonu veriyor. Geçmişte emre akbaba, hatta angelinho bile bize gelmek icin diğer teklifleri red edip, aslanlar gibi dik durup formamizi giydi. Bu şekilde daha niceleri var.
Benfica ya da feynoord gelsin. Digerlerini elerler
Ben bu kobanisporun rakip olarak kaale alınmaması gerektiğini düşünüyorum. jekadan veya trabzondan bahsedelim rakip diye. Pkklı sponsoru olan takımı kaale almak bile ayıptır.Rakip degilde fenere bakinca daha adapte olamamis transferler ve dezko+tadicin oyun katkisini doldurabilmis degiller gibi kagit uzerinde.
Bana gore en buyuk silahlari irfan can kahveci buna dayanarak.
%65 gecemeyecekler diye bakiyorum tur icin.
Benfica ya da feynoord gelsin. Digerlerini elerler
Ben de boyle bakiyorum genel anlamda, hatta epey suredir muhattap olunmamasi, ikili diyaloga girilmemesini dogru buluyorum (TFF ye agresif baski yapilmasi gereken durumlar haricinde)Ben bu kobanisporun rakip olarak kaale alınmaması gerektiğini düşünüyorum. jekadan veya trabzondan bahsedelim rakip diye. Pkklı sponsoru olan takımı kaale almak bile ayıptır.
Herkez yazmışsın ben de düzeltip "herkes" yazdım sonra espiri olsun diye TDK geldi yazdım.Konunun TDK ile ne alakası var.
şuan feci göt yanığı var herkeste ,Dünyanın en iyi santraforu bizde lan
Haaland Mbappe Isak Gyökeres falan hiçbiri Osimhen'den iyi değil