Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyanın en iyi santraforu bizde lan
Haaland Mbappe Isak Gyökeres falan hiçbiri Osimhen'den iyi değil
Gecen sezon kadar osimhen odakli olursak isimiz zor ama. Cok daha fazla isimden cesitli tabela katkisi almamiz lazim.

(Basta Sara mesela, duran top haricinde)

Hocam sen olayı kavrayamamissin. Mesele Fener'e gitmesinden ziyade , kendi çapında oyunlar kuruyor diye söylentiler var. Taraftarı olduğu kulübün, kadroyu geliştirmek için büyük paralar ödeyerek kaliteli oyuncular alma döneminde olduğunu görmesi lazım. Gerekli baskıyı kulübüne yaparak Galatasaray'in menfaatlarine uygun şekilde transferinin gerçekleştirmesi gerekiyor. Heleki osimhenin duruşunu gördükten sonra, hakan filan kimsenin umrunda olmaz. Galatasaray'i isteyen herkez bir şekilde gerekli reaksiyonu veriyor. Geçmişte emre akbaba, hatta angelinho bile bize gelmek icin diğer teklifleri red edip, aslanlar gibi dik durup formamizi giydi. Bu şekilde daha niceleri var.
Ben bunların tamaen dışında kalalım diyorum işte. Taraftar da öyle olmalı. Hakanın ne düşündüğünün neler yaptığının bizim için önemi olmaması lazım. Teklifimizi yapıp geçeriz işimize gelirse alırız. Gerisi hava cıva. Yoksa yaptığı çakallıklar yeni değil ki. İntere gitmeden niye gelmedin GS yi beğenmiyodun diye sorarlar adama. Bence kulübün çıkarı en ön planda olmalı her daim. Boş verin o şunu demiş bu bunu demiş o durmuş bu kalkmış. O paralar dönerken kimseye inanmamak lazım.

Taylan, Ömer Bayram, Oğulcan, Halil Dervişoğlu, Babel, emekli Arda, Donk, Latovlevici ve daha onlarca çer çöp... korkunç günlerdi. Bu adamlar 2.lig seviyesinde Gs'de oynayamaz dedikçe üzerimize saldırıyorlardı. Taraftardaki şu zihin değişimi bile başlı başına büyük başarı. Erden Bey ve Dursun Özbek yönetimi sağ olsun.

Rakip degilde fenere bakinca daha adapte olamamis transferler ve dezko+tadicin oyun katkisini doldurabilmis degiller gibi kagit uzerinde.

Bana gore en buyuk silahlari irfan can kahveci buna dayanarak.

%65 gecemeyecekler diye bakiyorum tur icin.

Rakip degilde fenere bakinca daha adapte olamamis transferler ve dezko+tadicin oyun katkisini doldurabilmis degiller gibi kagit uzerinde.

Bana gore en buyuk silahlari irfan can kahveci buna dayanarak.

%65 gecemeyecekler diye bakiyorum tur icin.
Ben bu kobanisporun rakip olarak kaale alınmaması gerektiğini düşünüyorum. jekadan veya trabzondan bahsedelim rakip diye. Pkklı sponsoru olan takımı kaale almak bile ayıptır.

Ben bu kobanisporun rakip olarak kaale alınmaması gerektiğini düşünüyorum. jekadan veya trabzondan bahsedelim rakip diye. Pkklı sponsoru olan takımı kaale almak bile ayıptır.
Ben de boyle bakiyorum genel anlamda, hatta epey suredir muhattap olunmamasi, ikili diyaloga girilmemesini dogru buluyorum (TFF ye agresif baski yapilmasi gereken durumlar haricinde)

Ozellikle taraftar olarak, sosyal medyada cok zor olsada, kaale alinmamasi gerekiyorlar.

Ben CL husunda Eylul secimlerine maksimum negatif olarak girsinler diye istiyorum kotu sonuc almalarini. Baska nedenim yok. Ruh hastasi baskanlari bir sekilde konsolide edecek formul buluyor 1 galibiyette bile cunku.

Dünyanın en iyi santraforu bizde lan
Haaland Mbappe Isak Gyökeres falan hiçbiri Osimhen'den iyi değil
şuan feci göt yanığı var herkeste ,

ofisteki bir cimnastiksporlu ilk 20 ye giremez dedi .

Haaland ve Mbappe hariç say lan 3 tanesini dedim .

Lautaro-Marmoush dedi. direk arkamı döndüm gittim :D

diğer kobanisporlu da wirtz diyor. dedim sizin gibi mallarla artık futbol tartışmıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt