Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne biçim takım olduk yav. Allah rakiplerimize merhamet etsin biz etmeyeceğiz.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Acaba azap cebinden karsilarmi hakani
1753089002696.webp

Hakan gündeminin olduğunu hiç sanmıyorum hocanın mesajlarından sonra.

bütçemiz el vermeze getiriyor konuyu ya da trasnferin son günlerine kadar imkana bağlı mesajı aldım ben. İlkay olur(son seçenek gibi sanki) ama Hakan olmaz gibi bakıyorum.

icardi ile morata 5 metreden minyatür kaleyi bile tutturamıyorlar

iyi ki aldık osimheni

Muhtemelen hoca bir süre çift forvet dener ve tam olarak yürümez. Eninde sonunda yine 4 2 3 1'e evrilir sistem. Osimhen tek forvet. Arkasındaki üçlü için aday çok. Sara ve Icardi direkt 11 oyuncusu olmayabilir bu sezon, gidişat onu gösteriyor.
Cift forvet icin daha sure var. Icardi tam iyilesmesi mac kondisyonu falan ekimi bulur

Tahminim agustos sonuna dogru son 10-15dklar oynar yavas yavas alismak icin

Mevcut sistem de makine gibi islerse icardi dönene kadar hoca bozmaz bence

Bozarsa da 1-2 maclik dener bakti olmuyor tekrar eski sisteme döner

Osimhen, Sane ve Ederson takviyeleriyle geçen sezon sonundaki ekibin kalitesine tekrar kavuşuyor hatta üstüne çıkıyoruz. Sağ bek, stoper, 10 numara, orta saha vb. artık ne planlanıyorsa elimizden çıkarılacaklara göre fırsat kovalanabilir.

Osimhen, Sane ve Ederson takviyeleriyle geçen sezon sonundaki ekibin kalitesine tekrar kavuşuyor hatta üstüne çıkıyoruz. Sağ bek, stoper, 10 numara, orta saha vb. artık ne planlanıyorsa elimizden çıkarılacaklara göre fırsat kovalanabilir.
Merhaba okan hocam hoşgeldin :D

osi'ye 75 milyon bonservis verdiğimizi bildiği halde kendisine 30 bayılmamızı bekleyen hakan ç

Ederson çok mühim bir transfer olur Osimhen kadar değerlidir benim gözümde atanla tutanın iyi olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt