- 21 Haziran 2011
- 27.193
- 7.296
- 2.238
Ama bu görüşmenin servis edilmesi biraz ilginç geliyor bana bunu da belirteyim duyurulması ilginç geldiHakan Dinçer Azaphan görüşmesi Galatasaray'ı ilgilendirmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama bu görüşmenin servis edilmesi biraz ilginç geliyor bana bunu da belirteyim duyurulması ilginç geldiHakan Dinçer Azaphan görüşmesi Galatasaray'ı ilgilendirmiyor
KALIYOR
Pulusic oyun tarzı var bencesi bu.gökdeniz gürpüzde jude bellingham havası var
oynatılmalı
O bonservis bedellerine elbette satılmalıdır ben kiralık gitmesinden yana değilim istekli bir oyuncuya dönüşmesi durumunda bu sezon faydalı olacaktır çok fazla maç oynayacağız sakatlık ve cezalı gibi durumlarıda öngörmek lazım10m€ civarı bir teklif gelsin geldiği yere sırtında taşır Okan hoca ama göndermek istediğimiz oyuncuları değersizleştirmektense bu şekilde bir yol izlememiz çok güzel. Taraftar da bu bilinçte olmalı
YetersizBarış-Osimhen-Sane-Yunus hücum hattı heyecanlandırıyor
Kicker fb wamangituka demisYunusu 10a cekip Zaniolo+Sane+Baris+Sallai/Köhn kanat rotasyonla sezona mi girsek? Üstüne bir U23 10no alsinlar ve ön tarafimizin rotasyonu baya genis olur.
Ha belki Baris satilirsa oraya Eren Dinkci gibi birini cekeriz.
nasıl yav geçen sene bile yetti üstüne sane geldiYetersiz
4 oyuncu ile olmaz.cl varken sakatlık ceza durumu olurnasıl yav geçen sene bile yetti üstüne sane geldi
Bu, sahte kimlikle oynayan Wamangituka mıThe reported transfer fee for Silas Katompa-Mvumpa from VfB Stuttgart to Fenerbahçe is approximately €8 million, as demanded by Stuttgart. Negotiations are ongoing, but no final agreement has been confirmed.
zaniolo kalırsa onuda ekleyebiliriz ama sanki kalmaz gibi geliyor bana giderse biri alınır heralde4 oyuncu ile olmaz
Zaha mertens ziyech tete kerem baris
ki buradaki hattında icardi ve zaniolo bile yokBarış-Osimhen-Sane-Yunus hücum hattı heyecanlandırıyor
Coman veya baskasi eklenirzaniolo kalırsa onuda ekleyebiliriz ama sanki kalmaz gibi geliyor bana giderse biri alınır heralde
İlginç bi iddia gibiBu, sahte kimlikle oynayan Wamangituka mı![]()