Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.005
- 36.513
- 3.798
Ligin başlamasına çok az kalmışken hala sırt sponsorumuz yok galiba şort sponsoru var mı onu tam bilemedim. Bir zahmet buralara da çok iyi sponsorlar bulmalılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim dışımızda acilen biri alıp kurtulmalıyız gündemi bile meşgul etmemeli. Bakın bunun yüzünden İlkayi da alamayiz. Yazık etti kendineHakan çalhanoğlu kime gidersen gitsin karaktersiz şekilde anılır. Kendini bir an önce pazarlama şekline girmiş. Kafada futbolu bırakıp burda tatil yaparıma girmiş gibi. O maliyetlere girmemek lazım.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lammens cok iyi bir herif
Osimhen - Shancez falan döverler Onanayı biz atıyoruz sen yiyon diye 
Lammens cok iyi bir herif
Okan Hoca'nın sattırmayacağı 3 4 futbolcudan biri olabilir.Zaniolo yerine yabancı sınırı kullanacaksak öncelik Sallai göndermek olmalı.Bu kadar kötü hücum yapan kanat oyuncusu Rashica vardı anca ki o bile daha fazla katkı verdi.Zaniolo'ya sıra gelmeden Sallai'ye gelmeli.Her mevkiide 10 üzerinden 4 oynaması da bir şeyi değiştirmiyor
kesin diyodurNeyse ki Okan Buruk böyle şuursuz kararlar vermeyecek.Zaniolo yerine yabancı sınırı kullanacaksak öncelik Sallai göndermek olmalı.Bu kadar kötü hücum yapan kanat oyuncusu Rashica vardı anca ki o bile daha fazla katkı verdi.Zaniolo'ya sıra gelmeden Sallai'ye gelmeli.Her mevkiide 10 üzerinden 4 oynaması da bir şeyi değiştirmiyor
Bir şey diyim mi?
Onana gelsin ortasahdan gol yiyelim ya da şaşırtır bizi kaleden kaleye falan yer
yılda 1 tane yese okey amaayda 2-3 tane yiyince tuhaf oluyor 
potansiyel üzerinden değil ortaya ne koyduklarına göre bakarsak Sallai daha çok şey verdi bence - gönderileceğini sanmıyorum (kaldı ki mevcut maaşı ile zaten kolayca yollayamazsın - nerede net 2.5 alacak Sallai mesela )Zaniolo yerine yabancı sınırı kullanacaksak öncelik Sallai göndermek olmalı.Bu kadar kötü hücum yapan kanat oyuncusu Rashica vardı anca ki o bile daha fazla katkı verdi.Zaniolo'ya sıra gelmeden Sallai'ye gelmeli.Her mevkiide 10 üzerinden 4 oynaması da bir şeyi değiştirmiyor
Acaba Mouriho içinden şey diyor mudur "ulan ne biçim kadro kurdular keşke benim olsa"kesin diyodur