- 4 Ağustos 2009
- 91.592
- 73.482
- 5.358
1.50 boyuyla semedoya ezilen tam bir çöp. Dun ismi cikinca gelsin diyorlardi iyi ki maç denk geldi de izledik.#fofonaistemiyoruz hastagında buluşalım arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.50 boyuyla semedoya ezilen tam bir çöp. Dun ismi cikinca gelsin diyorlardi iyi ki maç denk geldi de izledik.#fofonaistemiyoruz hastagında buluşalım arkadaşlar
ben yaşına göre aşırı olgun tavır gördüm açıkçası. bir de çocukluktan beri kulüp içinde olması vs hikayesi hoşuma gitti.Kenan Yıldız gibi muamele görüyor çocuk. Var demek ki bir şeyler.
@JamalMusiala10 Burhan'a fake bilgi verdiği için forumdan banlandı kendisi. Üzgünüm.Burhan Can Tezzik „geçmiş olsun @JamalMusiala10
Bu rahatsızlığı bile bile teklif yapmışsak orası da ayrı bir skandal zaten. Oliver Kahn'ın dedikleri doğruysa uzun bir süre futbol oynayamayacak gibi görünüyor.
Bu neymiş yahu![]()
ilk teshisi koyan doktor hasta GSli olabilirRahatsızlığını bir tek biz biliyorsak herhalde bir transfer görüşmesi vs vesilesiyle öğrenmişizdir. Durduk yere öğrenecek halimiz yok. E sadece biz teklif ettik onlar reddetti gibi bir durum olsa hastalığını neden söylesinler? Bayern durduk yere "bir sezon size kiralık verelim ama bilin yani işte şu şu rahatsızlığı var, ne kadar oynayabilir şüpheli" falan da demez herhalde... Çözemedim yani nasıl gelişmiş olaylar doğruysa...
Tabi bu görseldeki tweetler doğruysa herifin saçma sapan sallayıp büyük tutturması gibi bir hikaye de olabilir düşük ihtimal de olsa...
Kaynak ne abi?
adam ölüyor. 3 farklı hastalığı var, belarus'tan gelen uyuşturucu nitelikli eski doğu bloğu ilaçlarıyla ayakta tutmaya çalışıyorlar ama nafile.. ilaçlar bir yandan da yan etkiler ile sorunlar çıkarıyor ve çözüm üretemiyorlar
Trafik kazası muhabbeti üzerine sallamış gibi geliyor bana aslında. Geçen ay bu mevzu dillendirilmişti diye hatırlıyorum Reddit başlıklarında. Oradan bir çıkarım ile hikaye yazmış olabilir.Rahatsızlığını bir tek biz biliyorsak herhalde bir transfer görüşmesi vs vesilesiyle öğrenmişizdir. Durduk yere öğrenecek halimiz yok. E sadece biz teklif ettik onlar reddetti gibi bir durum olsa hastalığını neden söylesinler? Bayern durduk yere "bir sezon size kiralık verelim ama bilin yani işte şu şu rahatsızlığı var, ne kadar oynayabilir şüpheli" falan da demez herhalde... Çözemedim yani nasıl gelişmiş olaylar doğruysa...
Tabi bu görseldeki tweetler doğruysa herifin saçma sapan sallayıp büyük tutturması gibi bir hikaye de olabilir düşük ihtimal de olsa...
ilk teshisi koyan doktor hasta GSli olabilir
bize 10 numara lazim dur bunu bizimkilere soyliyim de santajla Musiala ceksinler demis olabilir