GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv
Ufuktan Aslan

Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 427

Ufuktan Aslan ·

Cevap
9,9K
Okunma
357,4K
Sayfa
427/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu rahatsızlığı bile bile teklif yapmışsak orası da ayrı bir skandal zaten. Oliver Kahn'ın dedikleri doğruysa uzun bir süre futbol oynayamayacak gibi görünüyor.

Rahatsızlığını bir tek biz biliyorsak herhalde bir transfer görüşmesi vs vesilesiyle öğrenmişizdir. Durduk yere öğrenecek halimiz yok. E sadece biz teklif ettik onlar reddetti gibi bir durum olsa hastalığını neden söylesinler? Bayern durduk yere "bir sezon size kiralık verelim ama bilin yani işte şu şu rahatsızlığı var, ne kadar oynayabilir şüpheli" falan da demez herhalde... Çözemedim yani nasıl gelişmiş olaylar doğruysa...

Tabi bu görseldeki tweetler doğruysa herifin saçma sapan sallayıp büyük tutturması gibi bir hikaye de olabilir düşük ihtimal de olsa...

Rahatsızlığını bir tek biz biliyorsak herhalde bir transfer görüşmesi vs vesilesiyle öğrenmişizdir. Durduk yere öğrenecek halimiz yok. E sadece biz teklif ettik onlar reddetti gibi bir durum olsa hastalığını neden söylesinler? Bayern durduk yere "bir sezon size kiralık verelim ama bilin yani işte şu şu rahatsızlığı var, ne kadar oynayabilir şüpheli" falan da demez herhalde... Çözemedim yani nasıl gelişmiş olaylar doğruysa...

Tabi bu görseldeki tweetler doğruysa herifin saçma sapan sallayıp büyük tutturması gibi bir hikaye de olabilir düşük ihtimal de olsa...
ilk teshisi koyan doktor hasta GSli olabilir
bize 10 numara lazim dur bunu bizimkilere soyliyim de santajla Musiala ceksinler demis olabilir

Trafik kazası muhabbeti üzerine sallamış gibi geliyor bana aslında. Geçen ay bu mevzu dillendirilmişti diye hatırlıyorum Reddit başlıklarında. Oradan bir çıkarım ile hikaye yazmış olabilir.

Biz burda transfer beklerken bizim yönetim hala bu şekilde tatil modunda :

23653.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt