Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarım akıllı herif fb'nin neden erken başladığını bilmiyor daha. böyle avel kongre kaşarları galatasaray başkanına taktiksel fikirler veriyor bi de tımarhane yav

yav bu adamlar kimki konuşalabiliyor?
Okan hocanın adını anarken besmele çekin lan
4 yıllık şampiyon yapmış sen kimsin

yarım akıllı herif fb'nin neden erken başladığını bilmiyor daha. böyle avel kongre kaşarları galatasaray başkanına taktiksel fikirler veriyor bi de tımarhane yav

Başkan denen adam yanında böyle fblilerle yatıp kalkan ve her boku bildiğini sanan avelleri tutarsa antinkuntin davranışlar içinde olması normal

Bunu da güncelliyorum, bu arkadaşa da bugün resmi teklif yapılmış. 30 milyon € isteniyormuş teklif 20 bandında. Tottenham verme niyetlisiymiş.
Aracılarla beklentileri sorulup iletilen sözlü teklif vardı, karşı taraf ılımlı yaklaşınca tutar biraz daha arttırılıp resmi teklif iletildi değil mi? Orta yol bulunur gibi ısrarcı olursak.

Destek olalım renktaş ama bu sırada maçları kazanmak zorundayız. Puan kaybında sabır falan kalmaz.
TS ile örnek vermemek lazım o zaman. Onlar ligi 3. ya da 4. bitirse de problem olmuyor, çıkıp oynatıyorlar genç oyuncuları, kaybedince de sosyal medyadan boğazına basmıyorlar.

Ortada bir kural var, ve 4 tane U23 oyuncu mecburen kadroda olacak ve oynayacak. Bunlar da genç ve tecrübesiz oyuncular, çabuk demotive olabiliyorlar. Islıklanınca toparlayan oyuncu daha görmedim hayatımda. Demek ki maçları kazanmak istiyorsak ne olursa olsun oyuncuları ıslıklamayıp destek olacağız.

Örnek: Barış Alper geçen sene siyah ekran olayından sonra ıslıklanmadı, tam tersi oyuna sonradan girmesine rağmen alkışlandı, bir de assist yaptı üzerine.

Gelişmeleri özetleyebilir misin ağabey @Kemal Tan Canatan
G.Saray Leao ile anlaşmak üzere tekrar üstüne basa basa söylüyorum. Rashfordu kiralayabilir. Bruno Fernandes transferini perşembeden önce açıklamaz ama Bruno G.Sarayin kaptani da olacak. Gelelim yabancılar kimler. Guirassy bitti. Galatasarayin futbolcusu artık. Guirassy Tottenham. Ama Guirassy Galatasarayin futbolcusu

13 günde 5 adam filan almalılar o da batrakov geldiyse

torreira lemina giderse 7 adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt