- 31 Ağustos 2021
- 71.079
- 50.888
- 3.843
Game of Thrones bolumune dondu is.Sara o zaman yolcu galiba, El Mourabet alinirsa tabi.
Kim gidiyor hic bir sey belli degil, Lemina diyen var, Torreira diyen var.
Herkes devre disi kalabilir bir anda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Game of Thrones bolumune dondu is.Sara o zaman yolcu galiba, El Mourabet alinirsa tabi.
Kim gidiyor hic bir sey belli degil, Lemina diyen var, Torreira diyen var.
yarım akıllı herif fb'nin neden erken başladığını bilmiyor daha. böyle avel kongre kaşarları galatasaray başkanına taktiksel fikirler veriyor bi de tımarhane yav
yarım akıllı herif fb'nin neden erken başladığını bilmiyor daha. böyle avel kongre kaşarları galatasaray başkanına taktiksel fikirler veriyor bi de tımarhane yav
Aracılarla beklentileri sorulup iletilen sözlü teklif vardı, karşı taraf ılımlı yaklaşınca tutar biraz daha arttırılıp resmi teklif iletildi değil mi? Orta yol bulunur gibi ısrarcı olursak.Bunu da güncelliyorum, bu arkadaşa da bugün resmi teklif yapılmış. 30 milyon € isteniyormuş teklif 20 bandında. Tottenham verme niyetlisiymiş.
TS ile örnek vermemek lazım o zaman. Onlar ligi 3. ya da 4. bitirse de problem olmuyor, çıkıp oynatıyorlar genç oyuncuları, kaybedince de sosyal medyadan boğazına basmıyorlar.Destek olalım renktaş ama bu sırada maçları kazanmak zorundayız. Puan kaybında sabır falan kalmaz.
G.Saray Leao ile anlaşmak üzere tekrar üstüne basa basa söylüyorum. Rashfordu kiralayabilir. Bruno Fernandes transferini perşembeden önce açıklamaz ama Bruno G.Sarayin kaptani da olacak. Gelelim yabancılar kimler. Guirassy bitti. Galatasarayin futbolcusu artık. Guirassy Tottenham. Ama Guirassy Galatasarayin futbolcusuGelişmeleri özetleyebilir misin ağabey @Kemal Tan Canatan
Bunu da güncelliyorum, bu arkadaşa da bugün resmi teklif yapılmış. 30 milyon € isteniyormuş teklif 20 bandında. Tottenham verme niyetlisiymiş.
Batrakov drone ile stada indirilecekBatrakov bu gece gelseydi keşke
Mümkün değilFabian Ruiz de gündeme gelebilir tekrar. 20 milyon € civarı beklentileri var. İlerleyen günlerde ısınabilir.
napacan hocam gece gece batrakovuBatrakov bu gece gelseydi keşke
Batrakov iptalMikrofonlarımız @Gökhan Aytepe de
görüşmelere başlıyorum ahbab