Mert Kamacı
Ulubatlı Souness
Eee taksitli bize oluru bu renktaş18 maçta 1er dk bile oynatırsak 5 milyon etmeyecek adama 25 milyon gömeceğiz çok tehlikeli
Yapacak bir şey yok
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eee taksitli bize oluru bu renktaş18 maçta 1er dk bile oynatırsak 5 milyon etmeyecek adama 25 milyon gömeceğiz çok tehlikeli
Size de adam beğendiremiyoruzAynen, Torriera yerine Oguchukwu oynatıp bir de opsiyonunu devreye sokalım. 30 m euro ödeyelim. Dahiyane.
Her defasında tokstlayınca böyle düşman olunur... normaldir...Bu Manchester United' da bize aşırı düşman takım ha
Valla ben imzayı görmeden inanmamAldık mı? net mi? Buradan döner mi?
Eee taksitli bize oluru bu renktaş
Yapacak bir şey yok
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yalnız garip bir durum bu çünkü normalde avrupa oranı 0.20 civarı daha fazla olur, şuan avrupada ortalama oran 1.39, çok garip oranlar, gerçi şimdi nesine sitesinde baktım bizim maçın oranları görünmüyor,diğer lig maçları varBu oran ne Avrupa deplasmanı mı
Ekli dosyayı görüntüle 331732
Dursun başkana güveninİstediği kadar taksitli olsun bu adamın değeri 5 milyon bile değil riske gerek yok acil gönderip yerine rotasyon kazandırmamız lazım
Bence bizimkiler Kenan Yıldız'ın peşinde.
BAY + Singo + Sanchez + 20m = Yıldız takasına evet der misiniz dostlar?
Bence bizimkiler Kenan Yıldız'ın peşinde.
Biz evet derizde, Juventus niye böyle bi mallık yapsınBence bizimkiler Kenan Yıldız'ın peşinde.
3 dakikalık batrakov skills izledim
anlaşılan gesenin paraları yine çöpte