Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roma, Malick Fofana transferini bonuslarla 35 M€’ya noktaladı ancak transfer Lyon’un Fenerbahçe ile oynayacağı rövanş maçından sonra resmiyet kazanacak. (La Gazzetta)
Macta begendim diyemem, fiziksel temas aldigi an kaptiriyor. Lyon oyunuyla da alakali olabilir tabi ama 35 M fazla bir yatirim geldi

Fofana o maliyetlere bize gelirse 3 haftaya falan idamı istenir bizi kaldıramaz kesinlikle

Lemina giderse bir ihtimal yeri doldurulabilir belki ama Torreira bizim oyun planımızda çok önemli bir yere sahip. Mutlaka tutulmalı. Giderse, yerine kim gelirse gelsin (Camavinga ve Thuram dahil) güç kaybedeceğiz. Çünkü bu isimlerin oyun planımıza uyumu en az birkaç ayı bulur.

Milan şu anda Galatasaray'dan 40 milyon istiyor Leao'nun transferi için. (La Gazzetta dello Sport)

Kavuk bir işe yara da aldır şu leaoyu yoksa kabiliyetsiz futbolcu sevdalıları yüzünden sezonu 50 gol atarak kapatacağız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Leao bizim oyun sisteminize uygun değil. Sane de değil. Bu ikisiyle başka bir oyun oynamamız gerekir. O da Okan Hoca'nın repertuarında yok.

osimen
leao - batra - zane
toreyra - lemina
kazim - bardak - sances - bay
ugurcan​

30'a indiklerinde de 60 ile başlayıp 30'a inen adamdan ben kiralık alır keyfime bakarım düşüncesine de dalabilir.
Alintiya bakisim:
1000061795.webp

Ya bizim oyun sistemimiz mi var 4 senedir ne izliyoruz? Bireysel yetenekler ile maci cozuyorsun baska birsey izlemedim ben 4 senedir.

Suan ki oyun sistemi de bu: "topu al Osimhen'e at"

Leao dun Greenwood'un yaptigi gibi 2 calim atip topu doksana asmali, bizim takimda saf yetenek/kalite eksikligi var yoksa bende Leao konusunda bazi tereddutlerimi soyledim burada ama adam kalitenin ta kendisi. Gidip duz ya da ciliz oyuncu alirsan oraya, gecmis olsun sezon.

Evet maliyeti fazla (yillik ucret bakimindan) bende ona degindim ama yapacak birsey yok. Bize kaliteli oyuncular gerekiyor yoksa hocanin isi zor, bunu kendi de biliyor.

su brown denen herifin bile actigi ortalari bizde kimse acamiyor

dun muriqi 1-2 guzel pozyona soktu

Leao 35+5 gibi bitecek gibi duruyor.
Isin sikintili kismi nakitimiz, elimizin ne kadar guclu olup olmadigi hakkinda fikrimiz yok (var ama yok)

Attim 5+35 teklif ettin cunku torreira falan bir hareketlenme olursa kazik yiyerek yerini dolduracaksin . Ugocukwo hala kapali kutu ama opsiyonunu tetiklemeye simdiden okey olmazsin.

Onumuzdeki sezonun butcesine ne kadar yuklenecegiz acaba bu gidisle. Seneye daha fena transfer sezonu olacak cunku(stoper tandemi, belki bekler vs derken belki osimhene veda edecegiz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt