Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.850
- 4.109
- 813
İlla bir Malick alacaksan Diouf alalım Jakobs yerine. Hem U23 kontenjanına da uyuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Macta begendim diyemem, fiziksel temas aldigi an kaptiriyor. Lyon oyunuyla da alakali olabilir tabi ama 35 M fazla bir yatirim geldiRoma, Malick Fofana transferini bonuslarla 35 M€’ya noktaladı ancak transfer Lyon’un Fenerbahçe ile oynayacağı rövanş maçından sonra resmiyet kazanacak. (La Gazzetta)
Ezzalzouili almalıyız o mevkiye. Oyun planımıza en uygun oyuncu o.Macta begendim diyemem, fiziksel temas aldigi an kaptiriyor. Lyon oyunuyla da alakali olabilir tabi ama 35 M fazla bir yatirim geldi
Düş Hacı düş. 5+25 çalışır. İşine gelirse..Milan şu anda Galatasaray'dan 40 milyon istiyor Leao'nun transferi için. (La Gazzetta dello Sport)
30'a indiklerinde de 60 ile başlayıp 30'a inen adamdan ben kiralık alır keyfime bakarım düşüncesine de dalabilir.Dursun başkan 60'dan 40'a inen 40'dan 30'a da iner diye düşünüyordur.
Izlemedim hic ,fikrim yok o yuzdenEzzalzouili almalıyız o mevkiye. Oyun planımıza en uygun oyuncu o.
Alintiya bakisim:30'a indiklerinde de 60 ile başlayıp 30'a inen adamdan ben kiralık alır keyfime bakarım düşüncesine de dalabilir.
Isin sikintili kismi nakitimiz, elimizin ne kadar guclu olup olmadigi hakkinda fikrimiz yok (var ama yok)Leao 35+5 gibi bitecek gibi duruyor.
Abartmayalım. Oliviera 1 sene oynadı ondan sonra yattıUlan neredeyse doverek gonderdigimiz Sergio Oliveira su an takimda olsa biraz yaraticilik getirirdi. Kadro o fecilikte su anda.