Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam olarak leao dan ne bekliyorsunuz. Saneye küfür edenler leaonun idamını ister. Adam koşmaktan aciz. Okan buruk ikna edecekte koşturacakta ohooo. Zaten performans ekibimiz mok gibi. Herif ndombele gibi olacak. Seneye en ucuz kombine yi saplar dursun 60bin tlden

Zoktay GIF by Beatline Media
hocam sen de mi zoktaycısın

Dün izlediniz gwood gördünüz, böyle oyuncun olunca rakip tek kale bile oynasa 1 tane tıklayıp olmayan maçı götürüyor.Leao da direkt x2 gwood p yüzden ona göre düşünmek lazım.Leaonun olayı zaten forveti inanılmaz pozisyona sokması o yüzden osiyi bile x2 yaparsın.Lang deniyor mesela leao onu da daha iyi yapar açın reijndersin 10+ attığı sezonda random bir mac izleyin görürsünüz.Leao merkeze yaklaşıp defans arkasına da inanılmaz top atan bir herif yani her türlü şeyi oynarsın.Tek sorunu bazen kötü olduğunda işte çok kayıp yapıyor o kadar
Greenwood da Leao kadar topçu, biri atletik diğeri daha dengeli.

İnanılmaz farklar yok aralarında.

Kaan, Ilkay ve Nhaga ile Lemina ve Torreira'yi bir tutmak çok yanlış. Kadroda Lemina ve Torreira kadar oynayacak iki oyuncu daha olsaydı gayet yeterli olurdu.
Torreira yerine Camavinga gelse senede 50 mac 90 dakika oynasa o da patlar.
Sorun Lemina ve Torreira degil; sorun diğer orta saha oyuncularının rotasyonda bile kullanamayacak kadar bitik yada kalitesiz olmaları.
Lesley diye bir adam almışlar, hoca isliklanacagini bildigi icin son macta korkudan oyuna bile alamadı.
Kesinlikle katılıyorum..Yahu reis çok basit plan orta sahayı yenilemek olmalıydı.
Leminayla uzatma.leminayı bende çok severim ama yaş, çalışmayı sevmemesi sakatlık sorunu falan gerek yoktu.
Al adam gibi kalitelii iki orta saha tor , sara vs alternatif olarak kalsın.Bu kadar basit.
İlk 11 için aldığın zaman zaten otomatikman alternatiflerin hazır oluyor.

Yok olmadı tor gitmek mi istiyor saraya teklfmi geldi gönder ona göre planı yap.
Artık başınızdakilerin yaptığı hatalardan gına geldi.Artık kendilerine olan hislerim nefretin ötesine geçti..Sokaktan beş tane adam koysan şu klübün başına şu transfer dönemleri bu hataları yapmaz.

Yedek forvet işimizin nereye varacağını söyleyeyim size:

Son 2 gün Kasımpaşalı Benediczyak'a 16 bayılır alırız.

Bu arada yedek için fena isim olmaz ben baya beğeniyorum. 2 pozisyona girse 1ini atıyor. Ama 4 milyonluk adama 4 katını vermiş oluruz o ayrı.

Durum belli oldu Lemina, Tor, Sanchez kalır
Takımı zor bir arada tuttuk ne transferi vefasızlar denir transfer kapanır

Yedek forvet işimizin nereye varacağını söyleyeyim size:

Son 2 gün Kasımpaşalı Benediczyak'a 16 bayılır alırız.

Bu arada yedek için fena isim olmaz ben baya beğeniyorum. 2 pozisyona girse 1ini atıyor. Ama 4 milyonluk adama 4 katını vermiş oluruz o ayrı.
Muandilmaji de iyi yedek olur aslında ama yüksek fiyat isteyebilir Samsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt