Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.679
- 24.330
- 2.393
bizde nzonzi'ye bağlarLyonlu Tessman harika topçuymuş, şöyle bir 6 alamadık gitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde nzonzi'ye bağlarLyonlu Tessman harika topçuymuş, şöyle bir 6 alamadık gitti.
Jelert nereye gitti ki?Gsden giden uçuyor
hocam sen de mi zoktaycısın
transfer açıklanana kadar terörize etmekten vazgeçtim MahmudumBugün nöbeti saat kaç gibi terörize etmeğe başlarsın nedimim
Sen ne anlatıyon ya baybarsyunanistan kızları gülüm amman amman
ne don giyer ne fistan
çalkala yavrum çalkala
şehriye çorbası gibi
hocam kafam çok iyi özele gelSen ne anlatıyon ya baybars
Başka seçenek mi varhocam sen de mi zoktaycısın
copwoodun sutundan baska birseyi yok taliscanin kanat versiyonuLangsa evt
Greenwood da Leao kadar topçu, biri atletik diğeri daha dengeli.Dün izlediniz gwood gördünüz, böyle oyuncun olunca rakip tek kale bile oynasa 1 tane tıklayıp olmayan maçı götürüyor.Leao da direkt x2 gwood p yüzden ona göre düşünmek lazım.Leaonun olayı zaten forveti inanılmaz pozisyona sokması o yüzden osiyi bile x2 yaparsın.Lang deniyor mesela leao onu da daha iyi yapar açın reijndersin 10+ attığı sezonda random bir mac izleyin görürsünüz.Leao merkeze yaklaşıp defans arkasına da inanılmaz top atan bir herif yani her türlü şeyi oynarsın.Tek sorunu bazen kötü olduğunda işte çok kayıp yapıyor o kadar
Kesinlikle katılıyorum..Yahu reis çok basit plan orta sahayı yenilemek olmalıydı.Kaan, Ilkay ve Nhaga ile Lemina ve Torreira'yi bir tutmak çok yanlış. Kadroda Lemina ve Torreira kadar oynayacak iki oyuncu daha olsaydı gayet yeterli olurdu.
Torreira yerine Camavinga gelse senede 50 mac 90 dakika oynasa o da patlar.
Sorun Lemina ve Torreira degil; sorun diğer orta saha oyuncularının rotasyonda bile kullanamayacak kadar bitik yada kalitesiz olmaları.
Lesley diye bir adam almışlar, hoca isliklanacagini bildigi icin son macta korkudan oyuna bile alamadı.
Hayır.Leao mu geldi?
Muandilmaji de iyi yedek olur aslında ama yüksek fiyat isteyebilir SamsunYedek forvet işimizin nereye varacağını söyleyeyim size:
Son 2 gün Kasımpaşalı Benediczyak'a 16 bayılır alırız.
Bu arada yedek için fena isim olmaz ben baya beğeniyorum. 2 pozisyona girse 1ini atıyor. Ama 4 milyonluk adama 4 katını vermiş oluruz o ayrı.