Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın cümbür cemaat Erzuruma gidilir. Pazartesiye kadar gelişme olmaz.

Ne bekliyoruz teknik olarak bilmiyorum da ayağı iyi gayet. İnceci değil ki öyle atletik olup inceci olan adam Baleba ile falan başlıyor zaten.
Aslında sarr bizim lig için çok uygun aynı zamanda bizim oynadığımız oyunada çok uygun.Hızıyla diriblingleriyle çok ciddi fark yaratır.Yanınada ona göre teknik oyun kurucu bir adam alırsın olur biter.Ama bu satten sonra zor iş.Göstere göstere ciddi hatalar yapıyor başımızdakiler.

İki aydır muhabirlerin getirmediği adam kalmadı, şimde de herkesi göndermeye başlamışlar

Batrakov
Lesley
Sarr
Rowe
Trisoldi
Nathan Zeze

Yok yavv o kadar değil onunla onu karıştırmam :ka:

Sarr'ı Metz'den beri biliyorum. Spurs'da gitmeden önce adı bizimle ilgili haberlere konu olmuştu çok istediğim bir adamdı.

Nedense Spurs'ta çok oynayamamasının sebebi bende uzun dönemli sakatlıklar olarak kalmış.
O zaman B12 😅

Geldiğinden beri genel olarak rotasyon oyuncusu orada zaten. Bizimle oynadıkları sezonu fena geçirmemişti ama devamını getiremedi, tekrar söndü. Gözden düşüyor giderek, burada kendisini bulur belki

yav bırak şuna laf yetiştirme :D

ben girmesem ertan girse oyuncuyu tartışıyordu şu an gelir mi acaba diye :D muhaleet olmak için boş yapıyor anca.

roma 35 i 5 senede ödeyeceğim der red yer sen 35 i 2 yılda ödeyeceğim dersin kabul eder. adam romanın teklifi reddedildi diye gelmez ağzı yapıyor :D
yok ya severim ben Serdar ı. Sen de tepkiyi normal kabul et bence. Millet aylardır transfer bekliyor, yönetim 1 tane ugoçukvu alıyor, tepkiler haber/kolpa yapanlara kalıyor çünkü onlara duyurabiliyorlar seslerini.

Zaten ben teklifin sacmaligina vurgu yapmak istedim

Ama kolpa konyaga inanmaya devam etsin bazi rtslar
valla bu dönem bilgi/haber/kolpa söyleyen (bir kaç yönetim yalaması muhabir hariç) kimseye kızmıyorum ben. Bunlar bu dönemin normalleri ama bizim yönetim öyle bir hal aldı ki transferde töbe yarabbi kıvamındalar

Başkanımız %0 faiz 9 taksit kampanyası için bankalarla görüşmeye başladı

soz veren kim kardesim

versin cebinden milyonlari

baris 6 milyon aliyo soz verilmesinden oturu

Şu arada yapılan iyileştirmelere falan aklım almıyor.Senelerdir Galatasarayı takip ederim ben böyle birşey görmedim.
Abi bu adamların sözleşmesi yok mu.Kötü oynayınca yıllık ücretten kesinti oluyor mu?
Mesela sanchez adam ligin son maçları rezildi. ve ilk maçta yaptığı hatadan dolayı puan kaybettik.Düşelim o zaman yıllık ücretten.Sonuçta düşüşte bir oyuncu.Bu nasıl olmuyorsa iyileştirmede olamaz arkadaş.
Ama işte başta adam yok.Ne kadar vasıfsız varsa yetersiz varsa yönetimde toplanmış.

Demirovic nasıl bilmiyorum ama geçen sene fener maçlarında çok ezik bir takım gibiydiler. Yedek ağırlıklı çıktılarsa bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt