Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında sarr bizim lig için çok uygun aynı zamanda bizim oynadığımız oyunada çok uygun.Hızıyla diriblingleriyle çok ciddi fark yaratır.Yanınada ona göre teknik oyun kurucu bir adam alırsın olur biter.Ama bu satten sonra zor iş.Göstere göstere ciddi hatalar yapıyor başımızdakiler.Ne bekliyoruz teknik olarak bilmiyorum da ayağı iyi gayet. İnceci değil ki öyle atletik olup inceci olan adam Baleba ile falan başlıyor zaten.
Pape sarrı da ilk burhan söylemiş zaten
Baydı gerçekten sürekli kolpa
O zaman B12Yok yavv o kadar değil onunla onu karıştırmam
Sarr'ı Metz'den beri biliyorum. Spurs'da gitmeden önce adı bizimle ilgili haberlere konu olmuştu çok istediğim bir adamdı.
Nedense Spurs'ta çok oynayamamasının sebebi bende uzun dönemli sakatlıklar olarak kalmış.
yok ya severim ben Serdar ı. Sen de tepkiyi normal kabul et bence. Millet aylardır transfer bekliyor, yönetim 1 tane ugoçukvu alıyor, tepkiler haber/kolpa yapanlara kalıyor çünkü onlara duyurabiliyorlar seslerini.yav bırak şuna laf yetiştirme
ben girmesem ertan girse oyuncuyu tartışıyordu şu an gelir mi acaba diyemuhaleet olmak için boş yapıyor anca.
roma 35 i 5 senede ödeyeceğim der red yer sen 35 i 2 yılda ödeyeceğim dersin kabul eder. adam romanın teklifi reddedildi diye gelmez ağzı yapıyor![]()
valla bu dönem bilgi/haber/kolpa söyleyen (bir kaç yönetim yalaması muhabir hariç) kimseye kızmıyorum ben. Bunlar bu dönemin normalleri ama bizim yönetim öyle bir hal aldı ki transferde töbe yarabbi kıvamındalarZaten ben teklifin sacmaligina vurgu yapmak istedim
Ama kolpa konyaga inanmaya devam etsin bazi rtslar
Valla yaşlandık eskiden neredeyse tüm oyuncuların seceresini doğru hatırlardım şimdi geldiğimiz hale bak.Nurullah in paralel evreninde topcularimiz sakatlaniyor Fb Cl falan alıyor

soz veren kim kardesim
versin cebinden milyonlari
baris 6 milyon aliyo soz verilmesinden oturu
Olur öyle üstad. Çoğu topcuyu bilmiyoruz bile artık eskisi kadarValla yaşlandık eskiden neredeyse tüm oyuncuların seceresini doğru hatırlardım şimdi geldiğimiz hale bak.
2. yazdığın benim paralel evrende bile olması pek mümkün değil yav![]()