Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız bize buradan şampiyonluk verirlerse rakipler toptan kapatsın futbol şubesini

torreria lemina gitse bunlar kimi alır son dk merak ediyorum bence ikiside gitmeyecek bunlara oyuncu satabilecek vizyon yok
1787142386725.webp

yalnız bize buradan şampiyonluk verirlerse rakipler toptan kapatsın futbol şubesini
Yahu en ölü halimiz şunların hepsinden daha iyi. İttire ittire peşimize takıyorlar kaç senedir. Çorum maçı bile öldük bittik dediğimiz halimiz bireysel hata olmasa 4-5 atacak. Momentumu aldığımız an ligi yine süpürür geçeriz.

Leao biraz Lookman olayına döndü.

Devre arasında da istesek Lookman'ı alıyorduk ama başkan maliyetlere izin vermedi. Oyuncu burayı da çok istiyordu. Başkanda yani orası da tamamen.
Asıl geçen sene Barış'ı satıp Lookman'ı alsak geçen sene Liverpool'u elerdik belki de. Barış'ın ilk 11'de garanti oynamasını düşünmek bile sinir ediyor. Leao'yu da çok istediğim söylenemez. Lookman için Atalanta uel finali dışında neyi var diyorlardı adam atletiye gidince de şov yaptı. buraya gelse %100 iyi performans vereceğine inanıyordum. Rashford için de ne gerekiyorsa yapılmalı. Leao falan gerçekten sürpriz kutu.

Kontenjan Demirovic biri gibi harcanacak oyle mi?)))

Bu sene yaptıgımız/yapacagımız hatalar gelecek yonetimlere ders olarak okutulsun :D

Asıl geçen sene Barış'ı satıp Lookman'ı alsak geçen sene Liverpool'u elerdik belki de. Barış'ın ilk 11'de garanti oynamasını düşünmek bile sinir ediyor. Leao'yu da çok istediğim söylenemez. Lookman için Atalanta uel finali dışında neyi var diyorlardı adam atletiye gidince de şov yaptı. buraya gelse %100 iyi performans vereceğine inanıyordum. Rashford için de ne gerekiyorsa yapılmalı. Leao falan gerçekten sürpriz kutu.

Kesinlikle öyle. Barış belli bir güce sahip oyuncu yeteneklere değil. Lookman oyuna katkı olarak çok daha etki ederdi.

Bu fener neden düzgün forvet almadı şaka gibi fenerli olsam kahrolurdum 😂

Zam icin oyun oynayan toreyra ve menajerine hadi gidin diyecek bir baskan istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt