Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
torreria lemina gitse bunlar kimi alır son dk merak ediyorum bence ikiside gitmeyecek bunlara oyuncu satabilecek vizyon yok
Yahu en ölü halimiz şunların hepsinden daha iyi. İttire ittire peşimize takıyorlar kaç senedir. Çorum maçı bile öldük bittik dediğimiz halimiz bireysel hata olmasa 4-5 atacak. Momentumu aldığımız an ligi yine süpürür geçeriz.yalnız bize buradan şampiyonluk verirlerse rakipler toptan kapatsın futbol şubesini
Asıl geçen sene Barış'ı satıp Lookman'ı alsak geçen sene Liverpool'u elerdik belki de. Barış'ın ilk 11'de garanti oynamasını düşünmek bile sinir ediyor. Leao'yu da çok istediğim söylenemez. Lookman için Atalanta uel finali dışında neyi var diyorlardı adam atletiye gidince de şov yaptı. buraya gelse %100 iyi performans vereceğine inanıyordum. Rashford için de ne gerekiyorsa yapılmalı. Leao falan gerçekten sürpriz kutu.Leao biraz Lookman olayına döndü.
Devre arasında da istesek Lookman'ı alıyorduk ama başkan maliyetlere izin vermedi. Oyuncu burayı da çok istiyordu. Başkanda yani orası da tamamen.
Sanırım Dursun daha menajerlerin kucağına oturmaya razı değil.
Asıl geçen sene Barış'ı satıp Lookman'ı alsak geçen sene Liverpool'u elerdik belki de. Barış'ın ilk 11'de garanti oynamasını düşünmek bile sinir ediyor. Leao'yu da çok istediğim söylenemez. Lookman için Atalanta uel finali dışında neyi var diyorlardı adam atletiye gidince de şov yaptı. buraya gelse %100 iyi performans vereceğine inanıyordum. Rashford için de ne gerekiyorsa yapılmalı. Leao falan gerçekten sürpriz kutu.
Duzgun forvet dedigin 50M€Bu fener neden düzgün forvet almadı şaka gibi fenerli olsam kahrolurdum![]()