Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar Güzelaydın: "Benim geçen sezon sonunda Başkan’a söylediğim şuydu; 'Bizim orta sahamızda sıkıntı var. Reijnders’i alalım, sorunu çözelim', bir iki tavsiyem daha oldu ama en önemli gördüğüm buydu. Tabii ki, dinlemediler. Okan Hoca 10 numara diye tutturdu. Bir sürü isim uçuştu. Oysa 10 numara dedikleri oyunculardan çok yok ve işe yarar olanları çok pahalı. Pek çok takım artık 10 yerine iki 8 ile oynuyor. Ben bunu anlatmaya çalıştım." (Teke Tek)

Serdar Güzelaydın: "Emin olun, ben hiçbir işin içinde değilim. Sadece Başkan sorarsa tavsiye veriyorum, daha doğrusu dinlemediği ve yapmadığı tavsiyeler veriyorum." (Teke Tek)

Samir El Mourabet'e resmi teklif yapıldı.
1787152863963.webp

Dursun Özbek, Leão'da Milan'ın bonservis talebinin gerilemesini bekliyor.

(Erdem Açıkgöz)

Biri gelir ve her şeyi değiştirir o isim umarım Batrakov olur

Éderson, Man United ile gerçekleşmeyen transfer hakkında şunları söyledi: "Bunun neden olduğunu bilmiyorum. Her zaman başka kulüplerden teklifler ve ilgi gördüm; başka bir İngiliz kulübüne de gidebilirdim." "Sağlık kontrolleri sorunsuz geçti ama ne olduğunu bilmiyorum. Burada, Atalanta'da her zaman düzenli olarak forma giydim!"

ya tor ya lemina gider gibi hatta ikiside gitsede adam gibi adamlarla doldursak oraları ama bu yönetim alabilir mi alamaz.O yüzde sarr marr alamaz bunlar

30 istiyor demiş herkes Tottenham.

Bence satmak istiyorlar düşer 30’a.

Veiga 45 isterler min oyuncuyu ikna edersen 35+5’e bitebilir.

35+5e biterse Villarreal zarar yapmis olur. Bonusla 29,5 milyon + 40% pay anlasmislar gecen sene. 40a satarlarsa, ordan 16 milyon Chelseanin hakki oluyor. Yani 29,5a alip, iyi performans göstermis ve piyasasi olan adami, hic maddi sorunlari yokken 3,5 milyona zararla satmis olurlar.

Villarreal Mikautadze icin bile 70 milyon istiyormus. Veiga icin o zaman 60dan kapiyi acarlar. Hele bu hafta ligleri baslarken ve CL yapmisken asiri iyi teklif gelmeden oyuncuyu satmazlar.

nesini beğendin heis el mourabetin herif roman havası mı oynuyor top mu belli değil yahu
herif direkt sahanın her yerinde gezip top dağıtıyordu üstüne güçlü de yani öyle kesici olmasa da mücadeleye girip top da kapıyor heis sen neyini beğenmedin.Aynı maçta mesela danois denen herif de vardı sanırım ama onun için de orada bok gibi yumuşak bir topçu demiştim

Evet bir nobetin daha sonuna geldik. Cikis yapin, diger konuya geciyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt