Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.574
- 24.203
- 2.393
Bu kolpaci en son lesley 4 alacak diyorduBatrakov, sarı-kırmızılılardan yıllık 3,5 milyon euro kazanacak. (HT Spor / @ccelikcagatay)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kolpaci en son lesley 4 alacak diyorduBatrakov, sarı-kırmızılılardan yıllık 3,5 milyon euro kazanacak. (HT Spor / @ccelikcagatay)
Yumurta dayandı mı öyle bir fikri değişir ki abiAhmedim kim gelirse gelsin saha içi yaş ortalaması düşmemesi için hocamız kesiği atar![]()
Yasak olayı biraz daha kötü niyetli olanlar için geçerli.Dün de demiştim Ali Naci denen yalancı ve yönetim kuklası herifi yasaklayamaz mısınız burada.
Alperim Hakan, İlkay kadar fayda verir en fazla, beyin 10 numara için şart, derinde Sara bir şekilde iş görürMerkeze dinamizm değil beyin lazım öncelikle, şunu anlatamadım gitti ya.
Hakan gelirse zaten İlkay gitmeli mesela.
Öyleyse daha azına imza atmış olabilirBu kolpaci en son lesley 4 alacak diyordu
Katılıyorum ayrıcaLang falan değil tartışmasız bir sol kanat alınmalı ve yunus barış sane sağ kanat için rekabete sokulmalı başka bir reçetesi yok bu işin
Ya Nedim sana da giricem sonunda
1 yıla yayıldığı için sorun yok, bizimkinler nakit deyince baygınlık geçiriyorYaprakov’a 3.5 maaş çok gereksiz. Avrupa’da hiçbir yerde vermezlerdi o maaşı.
hakikaten bir şeyler değdi banaÇok bekledik ama değdi Noa Lang Galatasaray'da
3310 dan çekilmese aslında Şiir gibi erkeksin çılgın sedatımEkli dosyayı görüntüle 331494
transfersizlikten saç sakal böyle oldu