Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Dün de demiştim Ali Naci denen yalancı ve yönetim kuklası herifi yasaklayamaz mısınız burada.
Yasak olayı biraz daha kötü niyetli olanlar için geçerli.

Bu isimleri ben beynimde ignore ediyorum zaten, tek habere inanmam bu heriflerden.

Hala mı ali naci yav transferi geçtim 10 yıldır kulübün içinde olduğu herhangi bir olay hakkında bile bir bilgisi yok.

1786803938013.webp

transfersizlikten saç sakal böyle oldu

Bu takıma stoper ve merkez orta saha almayan/alınmasını istemeyen en büyük haindir, sezonu satmıştır, Galatasaray’ın başarısız olmasını istiyordur.

Lang falan değil tartışmasız bir sol kanat alınmalı ve yunus barış sane sağ kanat için rekabete sokulmalı başka bir reçetesi yok bu işin
Katılıyorum ayrıca

Yunus>sane barış özellikle Leao gelirse net diğer taraf yunusun olmalı tuhaf biçimde rashica sonrası tutturuldu bir bek kovalasın kanat oyuncusu diye gerek yok abi kanat oyuncusu bize skor yapsın orta açsın iddia ediyorum yunus kanatta barıştan da saneden de daha göze hoş gelir osimheni de besler

Lang, Batrakov ve rastgele bir U23 santrfor gelirse, hiç transfer yapmamışız gibi sayarım. Böyle bir senaryoda Dursun Özbek ve yönetimi, bütün camiayla resmen dalga geçmiş gibi olur. Bu kadar beklentiden ve yapılan onca açıklamadan sonra hala gerçekten üst düzey oyuncular alınmıyorsa, bunun hiçbir mantıklı açıklaması olamaz.
Batrakov bile cuk diye oturacak, banko oynayacak net bir transfer değil kağıt üzerinde.

yunus > sane

kanatta artık yunus oynamalı sane 2. tercih olmalı oynamazsa 3. tercih de olmalı

Lang napolide idmanlara katılıyor mu yoksa boş boş gezior mu

Geri
Üst Alt