Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Batrakov haziranda 50 ydi de şimdi mi 25 e aldık 👀😍

Son virajda gelirseniz soveriz size demişti Inter CEO'su.

Her sene aynı boku yiyip adamlar kapıdan kovup duruyor.
Bu sefer verirler bence. Hem yaşı geldi hem de kontrat son yılı sanırım. Belki de sonuçlanmaz bilemiyorum tabi ama, transfer döneminin son günlerinde hararetli bir Çalhanoğlu gündemi yaşayacağımızı düşünüyorum şahsen.

batrakov
Abde
Can Uzun
Franculino
U23 stoper
Çalhanoğlu

Sezon elimizden gitmesin istiyorsak bu 6 oyuncu gelmesi şart

Bu sefer verirler bence. Hem yaşı geldi hem de kontrat son yılı sanırım. Belki de sonuçlanmaz bilemiyorum tabi ama, transfer döneminin son günlerinde hararetli bir Çalhanoğlu gündemi yaşayacağımızı düşünüyorum şahsen.
Adamlara yerine oyuncu alma imkanı verirsen anca salarlar, yoksa banko oyuncusunu kimse vermez elin adamı mal değil onlar gerçekten plan program dahilinde işlerini yapıyorlar bizim gibi bugün falcı ne demiş demezler

Velim İlkay, Kaan, Sara gibi ağır oyuncular varken dinamizm katmamız gerekirken Hakan Çalhanoğlu da almazsın be ama her şeyi beklerim şaşırmam.

Batrakov'dan daha iyisi kim Yuri Gagarin mi - -

Batrakova ben sevindim takım yaşını düşürmek adına da olumlu hamle gelecek adına

Nhaga
Batrakov
Kazımcan
Jankat

11 seviyesinde genç oyuncular bence bizim için bu sayı dahada arttırılmalı yoksa işte torreira vs gibi yaşı gelince oyuncular tempodan düşüyor

Velim İlkay, Kaan, Sara gibi ağır oyuncular varken dinamizm katmamız gerekirken Hakan Çalhanoğlu da almazsın be ama her şeyi beklerim şaşırmam.
Merkeze dinamizm değil beyin lazım öncelikle, şunu anlatamadım gitti ya.

Hakan gelirse zaten İlkay gitmeli mesela.

Hakan'ı severim geçen sene de istiyorum ama yeni saç şeklinden dolayı Futbol'u bırakma kafasıyla oynayıp İlkay gibi gezebilir gibi geliyo bana yav 😃
hofzfgswkaa3m0ojfif-tqDVxA7Be0iFkeFD9QuLpw.jfif

Batrakova ben sevindim takım yaşını düşürmek adına da olumlu hamle gelecek adına

Nhaga
Batrakov
Kazımcan
Jankat

11 seviyesinde genç oyuncular bence bizim için bu sayı dahada arttırılmalı yoksa işte torreira vs gibi yaşı gelince oyuncular tempodan düşüyor
Ahmedim kim gelirse gelsin saha içi yaş ortalaması düşmemesi için hocamız kesiği atar 👀😍

Geri
Üst Alt