Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.309
- 10.714
- 2.223
Batrakovun gelmesi için puan mı kaybetmek lazımdı otelci.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben olurum. Bence oyun kurucu kanada ihtiyacımız var ve fiyatı da gayet makulLang falan gelmeyecek zaten Leao , Martinelli falan deyip Lang alırlarsa kimse memnun olmaz tabi
2gun önce helal dursun diyordunBu saatten sonra isterse prime messi getir dursun sabunluğu. Bu yazı hiç unutmuycaz. Kendini rezil rüsva ettin akılsız fikirsiz izansız adam
Demedim be yaaa. Öfff. Sal2gun önce helal dursun diyordun
Bu sefer verirler bence. Hem yaşı geldi hem de kontrat son yılı sanırım. Belki de sonuçlanmaz bilemiyorum tabi ama, transfer döneminin son günlerinde hararetli bir Çalhanoğlu gündemi yaşayacağımızı düşünüyorum şahsen.Son virajda gelirseniz soveriz size demişti Inter CEO'su.
Her sene aynı boku yiyip adamlar kapıdan kovup duruyor.
Adamlara yerine oyuncu alma imkanı verirsen anca salarlar, yoksa banko oyuncusunu kimse vermez elin adamı mal değil onlar gerçekten plan program dahilinde işlerini yapıyorlar bizim gibi bugün falcı ne demiş demezlerBu sefer verirler bence. Hem yaşı geldi hem de kontrat son yılı sanırım. Belki de sonuçlanmaz bilemiyorum tabi ama, transfer döneminin son günlerinde hararetli bir Çalhanoğlu gündemi yaşayacağımızı düşünüyorum şahsen.
Velim İlkay, Kaan, Sara gibi ağır oyuncular varken dinamizm katmamız gerekirken Hakan Çalhanoğlu da almazsın be ama her şeyi beklerim şaşırmam.Bu sefer verirler bence. Hem yaşı geldi hem de kontrat son yılı sanırım. Belki de sonuçlanmaz bilemiyorum tabi ama, transfer döneminin son günlerinde hararetli bir Çalhanoğlu gündemi yaşayacağımızı düşünüyorum şahsen.
Merkeze dinamizm değil beyin lazım öncelikle, şunu anlatamadım gitti ya.Velim İlkay, Kaan, Sara gibi ağır oyuncular varken dinamizm katmamız gerekirken Hakan Çalhanoğlu da almazsın be ama her şeyi beklerim şaşırmam.
Ahmedim kim gelirse gelsin saha içi yaş ortalaması düşmemesi için hocamız kesiği atarBatrakova ben sevindim takım yaşını düşürmek adına da olumlu hamle gelecek adına
Nhaga
Batrakov
Kazımcan
Jankat
11 seviyesinde genç oyuncular bence bizim için bu sayı dahada arttırılmalı yoksa işte torreira vs gibi yaşı gelince oyuncular tempodan düşüyor