Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.983
- 103.007
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyor foto görmüştüm takımla çalışmalarda vardıLang napolide idmanlara katılıyor mu yoksa boş boş gezior mu
Bu da kötü niyetli bence.Yasak olayı biraz daha kötü niyetli olanlar için geçerli.
Bu isimleri ben beynimde ignore ediyorum zaten, tek habere inanmam bu heriflerden.
Nedimim foto gelir mihakikaten bir şeyler değdi bana
Bence Batrakov ile Arda Guler arasinda benzerlik yok. Batrakov bana Syzmanski tarzi bir oyuncu olarak geldi. 10’dan daha cok 8 olur gibi. Hatta Sara’yi kesebilir. Ya da iki 8 gibi bir oyun oynariz.Arda çok iyi çalımcı, bu çocuk için çalım atamıyor diyorlar?
Geldiyse 5 maça anlarız ne olduğunu, sistem oyuncusuysa patlayacağı kesin, bize orkestra şefi lazımdı, bakalım olabilecek mi
Arda çok iyi çalımcı, bu çocuk için çalım atamıyor diyorlar?
Geldiyse 5 maça anlarız ne olduğunu, sistem oyuncusuysa patlayacağı kesin, bize orkestra şefi lazımdı, bakalım olabilecek mi
Kim dior şahinSorloth heyecan yaptırdı
Serkan Korkmaz: "Galatasaray’ın önümüzdeki hafta iki oyuncuyu açıklayacağını duydum.Kim dior şahin
Gecen sezon da boyleydi. Sag kanat ve sag bek haric baska yerde oynamama
Dmitry Cheltsov: Batrakov PSG ile anlaştı. Orada bonuslarla beraber brüt maaşı senelik 5-6 milyon euro civarında olacak. PSG 25 milyon euro'yu gözden çıkardı. Iki kulüp anlaşma sağlarsa bu transfer olacak. (Tarih 3 Haziran 2026)Yaprakov’a 3.5 maaş çok gereksiz. Avrupa’da hiçbir yerde vermezlerdi o maaşı.
patlamadı. 5 iq gibi tek maç ile kendi topçumuzu çöp etmeyelim.Leao elimizde patlar diyenleri alalim piste, Baris patladimi patlamadimi?