Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
1786803698372.webp

Yasak olayı biraz daha kötü niyetli olanlar için geçerli.

Bu isimleri ben beynimde ignore ediyorum zaten, tek habere inanmam bu heriflerden.
Bu da kötü niyetli bence.

Sezon bittikten sonra taraftara nedir bu eleştiriler bekleyin diye yönetimi yalaya yalaya bir hâl olmuş adam bu hafta çıkıyor utanmadan ben Mayıs'ta bunlar olacak diye ilk konuşan kişiydim diye utanmadan yalan söylüyor.

Arda çok iyi çalımcı, bu çocuk için çalım atamıyor diyorlar?

Geldiyse 5 maça anlarız ne olduğunu, sistem oyuncusuysa patlayacağı kesin, bize orkestra şefi lazımdı, bakalım olabilecek mi
Bence Batrakov ile Arda Guler arasinda benzerlik yok. Batrakov bana Syzmanski tarzi bir oyuncu olarak geldi. 10’dan daha cok 8 olur gibi. Hatta Sara’yi kesebilir. Ya da iki 8 gibi bir oyun oynariz.

Tolgahanın taslaklarındaki transferler teker teker gerçekleşiyor 👀😍

Lang
U23 forvet
Batrakov
Ha. Ulan dursun

Arda çok iyi çalımcı, bu çocuk için çalım atamıyor diyorlar?

Geldiyse 5 maça anlarız ne olduğunu, sistem oyuncusuysa patlayacağı kesin, bize orkestra şefi lazımdı, bakalım olabilecek mi

Çalım atmıyoru geçtim topu sürmekten imtina ediyor. Tek topçu, topu alıp uzun pas sıkıyor genelde. Ceza sahası çevresindeyse de şut çekiyor direkt.

Asistlerinin de çoğu duran toptan.

Yaprakov’a 3.5 maaş çok gereksiz. Avrupa’da hiçbir yerde vermezlerdi o maaşı.
Dmitry Cheltsov: Batrakov PSG ile anlaştı. Orada bonuslarla beraber brüt maaşı senelik 5-6 milyon euro civarında olacak. PSG 25 milyon euro'yu gözden çıkardı. Iki kulüp anlaşma sağlarsa bu transfer olacak. (Tarih 3 Haziran 2026)

O zaman ki haberlerde böyle yazılmış

Geri
Üst Alt