Transfer Nöbeti #10

valla bu herif erzurum maçına çıkmak zorunda

adamın zaten en alışık olduğu ortamda çıkacağız ilk maça şaka gibi

erzurum dep'te bu herif tişörtle oynamalı hatta tişörtle yürürken terlemeli falan
erzurumda hava soğuk değil ki dostum
bildiğin yanıldığına yetmiyor

Biz en başında dedik lesleyi alma lemina ile uzatma diye şimdi dediğimize geldiler şuradan 5 kişi çıkarsak bu vasıfsızlardan iyi transfer yapar

valla bu herif erzurum maçına çıkmak zorunda

adamın zaten en alışık olduğu ortamda çıkacağız ilk maça şaka gibi

erzurum dep'te bu herif tişörtle oynamalı hatta tişörtle yürürken terlemeli falan
Kafileye dahil edilmesi bile sürpriz olur Nedimim bu dediğimi kaydet taslaklarında dursun 👀😍

Aylarca ugrasip en sonunda heriflerin dedigine evet demek öyle boyle rezillik değil zamandan da yiyor boşu bosuna sadece maliyeti vs de degil.
Iste onu diyorum, madem adamlarin dedigi olacak o zaman 3 hafta once getirsene cocugu. Simdiye kadar Istanbul'da donerci nerede, Topkapi icin nereden bilet bulurum hepsini ogrenmis olurdu.

10 numara transferi iyi oldu. Yunus'u kanatta oynatabilirsin. 2 transfer gibi bir şey. Singo sağlam dönse mesela, sadece sağ bek değil Sallai'nin sol kanatı yedeklemesi de kıymetli olur.

Bahsettiğin Galatasaray’ı yaratma imkanımız yok burası Türkiye buranın dinamikleri farklı önümüzü kesen kesene

Ömürler tükeniyor ömürler...

Birçoğumuz bu takımı kuruluş felsefesinde yer alanı gerçekleştirdiği vizyona yönelik hamleleriyle tuttuk, bazılarımız 1988-89'da, bazılarımız 2000'de, bazılarımız iyi kötü 2013'de bu heyecanla bağlandık... İlle CL alınsın demiyorum ama öyle iddialı görmek istiyoruz yeniden... Erden Timur da bunun vaadiyle gelmişti Özbek'le beraber... (Tabi kullanılmış o ayrı)

Tam Osimhen gibi bir fırsat kucağına düşüyor, yani tarihinde zor bulabileceğin bir şey oluyor, futbolda belki en önemli mevkiye dünyanın en sayılı oyuncularından biri (öyle lafta değil gerçekten mevkisinin en iyi 3-4 oyuncusundan biri) sana gelmeyi kabul ediyor... Yani o vizyona ulaşmak için elinde çok güçlü bir done var, çünkü normal şartlarda önündeki en büyük engel her şeyi çok iyi yapsan bile o derece üst düzey oyuncuların Türkiye'ye gelmek istememesi... Tam öyle bir oyuncu gelmiş, hemen onun yanını doğru oyuncularla kurgulayıp bu tarihi fırsatı kullanıp o özlediğimiz Avrupa'da çok iddialı Galatasaray'ı kurman gerekirken takımın içine ediyorsun ve öyle bir ediyorsun ki Osimhen'li maksimum 3-5 yıllık pencereyi komple çöpe atıyorsun gibi bir şey oluyor...

Kafasızlık bu kadarı...

çatlakov sadece sara'nın 10 no oynayıp sırtı dönükken yapamadığı dönmeleri yapabilse bile hücumu epey düzeltir

Avatarindaki Rus‘un yarisi kadar topcuysa bizi ihya eder renktas

Ama hic öyle gözükmüyor maalesef, tabii bekleyip görmek lazim
Yav renktaş onun gibi olma ihtimali hiç yok bence.

Oyuncuyu hiç izlemedim ama yani kapalı ligden oyuncu alıyorsun bu paralara büyük risk bence.

İnşallah iyi çıkar ama fiziğine falan bakınca ne bileyim hiç iyi izlenimler vermiyor.

10 numara transferi iyi oldu. Yunus'u kanatta oynatabilirsin. 2 transfer gibi bir şey. Singo sağlam dönse mesela, sadece sağ bek değil Sallai'nin sol kanatı yedeklemesi de kıymetli olur.
Singo sağlam kalmaz

Sallai futbol fakiri sol kanadı yedeklemez

Yunus'dan umudum yok

Kısaca bu iş tutmaz gibi renktaş

Geri
Üst Alt